tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
ilk baş satıcıdan kod istememiz lazım burası en zor kısmı burayı geçtikten sonra işimiz basit.
hepsiburada için wp desteğe bağlanın sitesindeki yardım destek sadece robot otomatik cevap veriyor
derdinizi müşteri hizmetlerine anlatın anlamaz ise destek kaydı açıp beklıyoruz ben 26 sı yazdım 29u kod geldi 2 iş günü site içerisindekı destek talep paneli üzerinden kod gelıyor bilgi mailide atılıyor beni aradılar birde
wp konuşması :
Kodu aldıktan sonra https://www.amdrewards.com/ sitesine giriş yapıyoruz
bol foto ile anlattım ama bakmak istemeyenler için yazdım ayrıca
amd promosyon aktıf et program indir kodu doğrula-siteden satıcı ürün bilgilerini doldur - doğrulanmasını bekle-sepete ekle onayla-steam bağlan onayla -bitti
buraya kodumuzu yapıştıralım
daha sonra program inecek onu açıyoruz ufak mb li açıyoruz
daha sonra siteye atıyor kredi kullan diyoruz
gerekli Bilgileri Yazıyoruz (soldaki yerde hepsiburada yoktu o yüzden diğer bölümünden manuel kendim böyle yazdım)
sepete ekle- onayla - sözleşme tik falan çıkacak
burası 1 2 dk sürüyor kapatmayın
daha sonra doğrulama işlemi bitiyor amd ödüllerim kutuphanesine eklenıyor ama daha işlem var steama eklıyeceğiz
siteden atıyor tekrar giriş yapıyoruz
hepsiburada için wp desteğe bağlanın sitesindeki yardım destek sadece robot otomatik cevap veriyor
derdinizi müşteri hizmetlerine anlatın anlamaz ise destek kaydı açıp beklıyoruz ben 26 sı yazdım 29u kod geldi 2 iş günü site içerisindekı destek talep paneli üzerinden kod gelıyor bilgi mailide atılıyor beni aradılar birde
wp konuşması :
Kodu aldıktan sonra https://www.amdrewards.com/ sitesine giriş yapıyoruz
bol foto ile anlattım ama bakmak istemeyenler için yazdım ayrıca
amd promosyon aktıf et program indir kodu doğrula-siteden satıcı ürün bilgilerini doldur - doğrulanmasını bekle-sepete ekle onayla-steam bağlan onayla -bitti
buraya kodumuzu yapıştıralım
daha sonra program inecek onu açıyoruz ufak mb li açıyoruz
daha sonra siteye atıyor kredi kullan diyoruz
gerekli Bilgileri Yazıyoruz (soldaki yerde hepsiburada yoktu o yüzden diğer bölümünden manuel kendim böyle yazdım)
sepete ekle- onayla - sözleşme tik falan çıkacak
burası 1 2 dk sürüyor kapatmayın
daha sonra doğrulama işlemi bitiyor amd ödüllerim kutuphanesine eklenıyor ama daha işlem var steama eklıyeceğiz
siteden atıyor tekrar giriş yapıyoruz