amd r3 3100 işlemci ile msi rx 550 4gb ekran kartı uyumlu mudur

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
4000
arkadaşlar ben bir pc toplamak istiyorum
Gigabayt amd B450 anakart R3 3100 3,6 ghz işlemci msi Rx550 4 gb ekran kartı G Skill 8x2 16 gb ram 3200mhz sharkon sandsik ultra 3D 500 gb 2400mb/s okuma 1750 mb/s yazma hızına sahip 650w 80+ güç kaynağı sizce bu sistem bir biriyle uyumlu mu? bütçem çok fazla olmadığı için bir çok parçayı aydan aya alıp yavaş yavaş toplamak istiyorum bu şekilde de en azından güzle bir bilgisayarım olmasını istiyorum sistem bu şekilde 4000 TL tutuyor tüm parçalar sıfır şekilde sizce alırını mı ekstra olarak eklenebilcek parçalar veya değiştirilebilecek parçalar neler olabilir yakın bir bütçe ile

Son düzenleme:
5000 TL'ye bu sistem büyük bir kazık.

@5x_d4emon

arkadaşlar ben bir pc toplamak istiyorum
Gigabayt amd B450 anakart R3 3100 3,6 ghz işlemci msi Rx550 4 gb ekran kartı G Skill 8x2 16 gb ram 3200mhz sharkon sandsik ultra 3D 500 gb 2400mb/s okuma 1750 mb/s yazma hızına sahip 650w 80+ güç kaynağı sizce bu sistem bir biriyle uyumlu mu? bütçem çok fazla olmadığı için bir çok parçayı aydan aya alıp yavaş yavaş toplamak istiyorum bu şekilde de en azından güzle bir bilgisayarım olmasını istiyorum sistem bu şekilde 5070 TL tutuyor tüm parçalar sıfır şekilde sizce alırını mı ekstra olarak eklenebilcek parçalar veya değiştirilebilecek parçalar neler olabilir yakın bir bütçe ile
reis kazığı köküyle yemişsin

çok büyük bir araştırma yapmadım sadece trendoyldan baktım tabi alırken daha detaylı bir araştırma yapıcam gerekirse 2. el parça falan araştırıcam ben sadece trendyoldan baktım ortalama ne kadar tutar gibisinden
Trendyol'dan almayın hocam. Game Garaj, Gaming Gen gibi yerlerin hazır sistemlerine bakın.

daha almadım reis parçaları zaten tek seferde toplama gibi bir şansım yok o kadar bütçem yok hatta hiç bütçem yok biraz dişimden tırınağımdan arttırıp alıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reis fiyatı yazarken monitör de varmış fark etmemişim şimdi değiştirdim fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trendyol'dan almayın hocam. Game Garaj, Gaming Gen gibi yerlerin hazır sistemlerine bakın.
ben zaten sadece araştırmak için bakıyorum daha almıycam zaten parçaları alırken oralarada bir bakıcam

Geri