Bahadır_
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4
- İsim
- Bahadır Eren Dinler
Amd R5 1600 AF işlemcime stok fan yetmediği için kule tipi soğutucu alacağım sizce bunlardan hangisini almalıyım ? Üst limit 360 tl. Kullananlar yorumlarını ve gürültü seviyesini belirtebilir mi ?
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
En mantıklı bana Dark Freezer x126 geldi . Yanında bir de kaliteli bir termal macun almayı düşünüyorum. Başka soğutucu önerecekseniz lütfen snowman önermeyin yorumlarda gürültülü deniyor .
İşlemcim boşta 55 derece prime95 testinde 95 derece.
Dark DKCCX124B Freezer X124 12cm Mavi LED'li Intel & AMD 4pin PWM Fanlı 5x Isı Borusu İşlemci Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Dark DKCCX124B Freezer X124 12cm Mavi LED'li Intel & AMD 4pin PWM Fanlı 5x Isı Borusu İşlemci Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr

Dark Freezer X126, 12cm ARGB LED'li, Intel & AMD Uyumlu, 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak İşlemci Soğutucu (DKCCX126) | Teknobiyotik
Dark Freezer X126 Intel/AMD ve Ryzen Serisi İle Tam Uyumlu 120mm ARGB Soğutuculu ve Fanlı, 4x6mm Isı Borulu İşlemci Soğutucusu Yüksek Soğutma Performansı ve Adreslenebilir RGB LED'leri ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendislik ekibi Intel...

Arctic Freezer 34 eSports Intel / AMD Uyumlu BioniX P Fanlı, 4x Isı Borulu, PWM Fanlı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00056A) - İşlemci Soğutucu - Overclock - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Arctic Freezer 34 eSports Intel/ Arctic Freezer 34 eSports Intel/AMD Ryzen Serisi ile Tam Uyumlu Bionix P120mm Fanlı 4x6mm Isı Borulu Kule Tipi İşlemci Soğutucu Alman mühendislerin tasarladığı yüksek soğutma performansına sahip Arctic Freezer 34 eSports kule tipi işlemci soğutucu...

En mantıklı bana Dark Freezer x126 geldi . Yanında bir de kaliteli bir termal macun almayı düşünüyorum. Başka soğutucu önerecekseniz lütfen snowman önermeyin yorumlarda gürültülü deniyor .
İşlemcim boşta 55 derece prime95 testinde 95 derece.