arctic freezer 36 duo

meaxler

80+
Reaksiyon skoru
83

ekteki sogutucu iyi midir? bilgisi olan var mı acaba

işlemcim: amd 5600x

bütce yetmiyorsa buda tam sana göre

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
sıvı soğutmaya geçtiğim için satıyorum, ilgilenirsen.
bütceyi zorlayabilirsen alabileceğin en iyi kule tipi soğutucu bu olur,
bütce yetmiyorsa buda tam sana göre
Yukarda ki soğutucu ile sizin attığınız sogutucular arasında dağlar kadar fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi soğutucu alabilirsiniz daha önce kullandım sessiz ve performanslı

Yukarda ki soğutucu ile sizin attığınız sogutular arasında dağlar kadar fark var
nihayetinde 4 bakır borusu var, test videosu vs. varsa atabilir misiniz? hadi id cooling falan neysede... thermalright peerles assasin'den iyi olacağını sanmıyorum nerdeyse 5-6 yıllık modeller
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nihayetinde 4 bakır borusu var, test videosu vs. varsa atabilir misiniz? hadi id cooling falan neysede... thermalright peerles assasin'den iyi olacağını sanmıyorum nerdeyse 5-6 yıllık modeller
En altta ki soğutucuyu i5 12400 olan sisteme taktım şuan elimde mevcut olan ag200 soğutucudan 2 derece daha serin çalışıyor. Onun dışında yukarda ki soğutucu çift fan ve 4 borulu olması çok fark yaratmıyor iyi bir soğutucudur kendisi fanları da pahalı ve kaliteli

En altta ki soğutucuyu i5 12400 olan sisteme taktım şuan elimde mevcut olan ag200 soğutucudan 2 derece daha serin çalışıyor. Onun dışında yukarda ki soğutucu çift fan ve 4 borulu olması çok fark yaratmıyor iyi bir soğutucudur kendisi fanları da pahalı ve kaliteli
doğrudur hocamda, dağları taşları karıştırmasaydın iyiydi

doğrudur hocamda, dağları taşları karıştırmasaydın iyiydi
Bu arada assassin 120 de atmışsın o bundan biraz daha iyidir ama tam yükte gürültülü 🤷 fiyatı da biraz daha yüksek. İkisinden birini alabilir ama kesinlikle artich Duo varken se 214 almazdim

Fiyatına göre alınabilir

Geri