Çözüldü✓ AMD R5 3600'den R5 5600'e geçiş yapmak mantıklı mı?

Ben de bunu düşünerek yükseltme yapacağım. Şu an kafamdaki her şey oturdu. Eylül ayına geçince hem fanı hem de işlemciyi alır güncellememi yaparım
Hayırlı olsun şimdiden danışabilirsin bize amd tarafında anakart ve işlemci olarak yeterli bilgim var beni etiketleyebilirsin öneride yaparım diğer donanımlar için

Hayırlı olsun şimdiden danışabilirsin bize amd tarafında anakart ve işlemci olarak yeterli bilgim var beni etiketleyebilirsin öneride yaparım diğer donanımlar için
Takibe aldım hocam teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: qesq
He bu arada bilgilendirme. İşlemciyi sökmeden önce occt uygulamasından 5-6dk stress testi yap. Fanı sökerken sağ ve sol vidaları direk sökme bir onu bir onu gevşet fanı sökerkende hafifçe sağa sola oynatarak nazikçe almaya çalış. 5600ümü macun yenilemek için sökerken kırdım pinlerini 20 tanesi yanulmuştu işlemci fana yapışmış am5 geçmiştim bu bahaneyle buda bi anımdır. @sunsemi
hocam bende 1 ay önce yeni pc aldım 4060 5 5600 lü artık stok fanı degistirmek istiyorum thermalright assasin king siparis edecegim size 1-2 sorum var hocam biraz korkuyom stok fanı cıkartırken zarar verirmiyim diye onu nasıl yapmalıyım birde termal macunu tam olarak nasıl sürmeliyim

Mantıklı, hatta bende de ryzen 5 3600 var idi ryzen 7 5700x3d işlemci aldım 6k ya sıfır olarak. Hayatımda yaptığım en FP geçiş oldu. x3d kadar bütçen yoksa 5600 işini görecektir

Mantıklı, hatta bende de ryzen 5 3600 var idi ryzen 7 5700x3d işlemci aldım 6k ya sıfır olarak. Hayatımda yaptığım en FP geçiş oldu. x3d kadar bütçen yoksa 5600 işini görecektir
5700x3d yi nasıl 6 k ya aldın hocam

AM5'te 8400F geçebilsen daha iyi. Bütçe yoksa evet, mantıklı kanks

hocam bende 1 ay önce yeni pc aldım 4060 5 5600 lü artık stok fanı degistirmek istiyorum thermalright assasin king siparis edecegim size 1-2 sorum var hocam biraz korkuyom stok fanı cıkartırken zarar verirmiyim diye onu nasıl yapmalıyım birde termal macunu tam olarak nasıl sürmeliyim
Dikkatli çıkarman lazım 4 tane videosunu yavaşça sök sonra direk çekme sakın hafif oynat kolayca geliyorsa sıkıntı yok bir şey tutuyor gibiyse biraz sanret yavas yavaş oynatarak cıkması için uğraş. Biraz terletir seni bu işlem🤣 sökmeden önce stress testi yap ısınsın işlemci kolay çıkar macunuda nohut tanesi kadar sür yeter ortauya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AM5'te 8400F geçebilsen daha iyi. Bütçe yoksa evet, mantıklı kanks
8400f alınmaz 7500 alıcan kafa rahat olcak

• Beğen
Reaksiyonlar: qesq
Geri