elemin
80+ Bronze
Aldığınız fiyata satabilirsiniz sarı sitede anca kredi kartını nakite çevirirsiniz , kimse bu sisteme sarı sitede 15 üzeri vermez diye düşünüyorumbu sistem ekran kartsız kaç para eder
Aldığınız fiyata satabilirsiniz sarı sitede anca kredi kartını nakite çevirirsiniz , kimse bu sisteme sarı sitede 15 üzeri vermez diye düşünüyorumbu sistem ekran kartsız kaç para eder
Umarım ciddi değilsinizdir. 4060 lar 10k piyasası var sıfır kart ve 3 fanlı model daha fazla eder.Aldığınız fiyata satabilirsiniz sarı sitede anca kredi kartını nakite çevirirsiniz , kimse bu sisteme sarı sitede 15 üzeri vermez diye düşünüyorum
Aldığınız fiyata satabilirsiniz sarı sitede anca kredi kartını nakite çevirirsiniz , kimse bu sisteme sarı sitede 15 üzeri vermez diye düşünüyorum
15k ediyosa iyi hocam ben içine elimdeki 2060 takıp o fiyata vermeyi düşünüyordumAldığınız fiyata satabilirsiniz sarı sitede anca kredi kartını nakite çevirirsiniz , kimse bu sisteme sarı sitede 15 üzeri vermez diye düşünüyorum
Aldım, sipariş onay bekliyor.Alabilen oldu mu
ihtiyaç sahibi bu kadar hızlı satın alamıyor ki alanların hepsi satmak için aldıAlan İHTİYAÇ SAHİBİ arkadaşlar hayırlı olsun. En az 5000 TL kârdasiniz