Neler Yeni

AMD R5 5600 ayarları nasıl olmalı?

reinaxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf İslam
İşlemci: R5 5600.
Anakart: B450M Dragon.

Arkadaşlar sıfır sistem stok soğutucu ile kullanacağım bir süre. İşlemci için overclock undervolt vb ayarlar varmış sıcaklık, performans için falan bu konuda yapmam gereken ayarlarda yardımcı olursanız sevinirim sizinde kullandığınız ayarlar falan varsa atarsanız güzel olur iyi günler.

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Eğer işlemcin ısınmıyorsa soğutucu değiştirene kadar bir şey yapmana gerek yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mehmet
İşlemci: R5 5600.
Anakart: B450M Dragon.

Arkadaşlar sıfır sistem stok soğutucu ile kullanacağım bir süre. İşlemci için overclock undervolt vb ayarlar varmış sıcaklık, performans için falan bu konuda yapmam gereken ayarlarda yardımcı olursanız sevinirim sizinde kullandığınız ayarlar falan varsa atarsanız güzel olur iyi günler.
Soğutucusuz yapmanızı önermem hocam sıcaklıklar bir hayli artıyor çünkü *nekadar yaptığınıza bağlı

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek

Arkadaş Ryzen master üzerinden bir kaç ayarı değiştirmişti. Sıcaklıklarında düşme ve performans artışı olmuştu. Denemenizi öneririm.
Not : Stok soğutucu ile yapıyor tüm işlemleri önceden çok ısınırken 1 2 ayarı değiştirip sıcaklığın düşmesini sağlamış.

reinaxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf İslam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer işlemcin ısınmıyorsa soğutucu değiştirene kadar bir şey yapmana gerek yok.

Soğutucusuz yapmanızı önermem hocam sıcaklıklar bir hayli artıyor çünkü *nekadar yaptığınıza bağlı
2-3 ay soğutucu alana kadar default ayarlarda kullanim o zaman zaten çok ağır işler yapmicam sorun olmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş Ryzen master üzerinden bir kaç ayarı değiştirmişti. Sıcaklıklarında düşme ve performans artışı olmuştu. Denemenizi öneririm.
Not : Stok soğutucu ile yapıyor tüm işlemleri önceden çok ısınırken 1 2 ayarı değiştirip sıcaklığın düşmesini sağlamış.
Sıkıntı olursa bakıcaz hocam arkadaşlar haklı gibi geldi bana

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
2-3 ay soğutucu alana kadar default ayarlarda kullanim o zaman zaten çok ağır işler yapmicam sorun olmaz diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı olursa bakıcaz hocam arkadaşlar haklı gibi geldi bana
Hocam dediğim gibi sıcaklıklar fazla yükselirse ya yeni hava soğutma ya da bu ayarları yapabilirsiniz. Arkadaşta stok soğutucuda yapıyor. Yine de keyfiniz bilir :)

reinaxe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf İslam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğim gibi sıcaklıklar fazla yükselirse ya yeni hava soğutma ya da bu ayarları yapabilirsiniz. Arkadaşta stok soğutucuda yapıyor. Yine de keyfiniz bilir :)
Arkadaşla konuşup yardım alıcam duruma göre bakıcam teşekkür ederim ilginiz için <3

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şu an boşta ve yük altında sıcaklıkları ne paylaşabilir misin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,639
Üyeler
159,950