Neler Yeni

Amd R5 5600x gürültü sorunu

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
Arkadaşlar merhaba R5 5600x işlemcinin kendi stok fanı çok hızlandığı zaman çok sinir bozucu bir uğultu yapıyor, montaj vs düzgün sağına solun baktım yamukluk da yok çok sinir etti beni. Sesten nasıl kurtulurum? Msı Frozen L soğutucu takıcam yakında ama takana kadar ne yapabilirim

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba R5 5600x işlemcinin kendi stok fanı çok hızlandığı zaman çok sinir bozucu bir uğultu yapıyor, montaj vs düzgün sağına solun baktım yamukluk da yok çok sinir etti beni. Sesten nasıl kurtulurum? Msı Frozen L soğutucu takıcam yakında ama takana kadar ne yapabilirim
macun eskiyse yenileyin biraz azalır takana kadar idare eder. sökmüşken tozunu da alın soğutucunun

QWuiet

80+ Bronze
Toz yüzünden oluyor olabilir macunu değiştimeyi deneyin. Birde ilk aldığınız zamanda ses yapıyor muydu?

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 HAFTALIK CİHAZ ARKADAŞLAR

GLobaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Burak
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, İşlemci, Bilgisayar
Steam
siryyyy
Acaba çok hızlandığı için mi oluyor anlamadım. Ama bence 120 yada 240mm sıvı soğutucu alın. Ne ses olur ne de ısınma sorunu hocam. (bütçeniz yetiyorsa tabi)

Alkameturkes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Alkame
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
arkadaşlar merhaba sorun ekran kartında coil whine var
ama işlemci stok fanı da gürültülü çalışıyor onu da sıvı soğutma ile çözücem

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
arkadaşlar merhaba sorun ekran kartında coil whine var
ama işlemci stok fanı da gürültülü çalışıyor onu da sıvı soğutma ile çözücem
Aynı sorun bende de var çok sinir bozucu bir ses geliyor, stok fan olduğu için sürekli sıcaklık yükselip düşüyor bu yüzden de fan hızıda sürekli değişiyor ve çok tilt bi ses oluşuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
HALİLİBRAHİM KAÇAR
İşlemci yük altındayken uğultu yapması amd stok fanının karakteristik bir sorunu bunu değiştiremezsin ama sistem boştayken yapıyorsa windows güç ayarlarından en düşük yükte cpu fan yüzdesini yüzde 20 lere çekerek sesini kesebilirsin.

Top Bottom