Neler Yeni

Yardım Amd R9 280 Görüntü Gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ktm
Arkadaşlar merhaba. Sistemimde R9 280 ekran kartı var ve gayette işimi görüyordu. Fakat aldığım günden beri driver güncelle diyordu fakat en son driverı yüklemiştim. Eski ekran kartı diye çok umursamadım. Son 2-3 haftadır oyun oynarken veya video izlerken durduk yere ekran gidiyordu ve ekran kartına takılı olan hdmi kablosunu çıkarıp takınca düzeliyordu. Gitgide bu ekran gitmeler artıyordu ve rekabetçi oyunlar oynarken sıkıntı yaşıyordum. Az önce oyundayken tekrar ekran gitti ve hdmi kablosunu çıkarıp takmama rağmen görüntü gelmiyordu. Kasa fanlar falan çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor. Biliyorum ekran kartı eski fakat sorunun nerede olduğunu anlamadım. driver yüzünden mi, hdmi kablosunda mı yoksa ekran kartımı bozuldu anlamadım. Yeni bir ekran kartı almak için durumum yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İşlemci: i3 9100F
Anakart: Asus EX-H310M-V3 R2.0
Ram: 8X2 16gb 3200mhz Team T-Force Vulkan
Ekran Kartı: Amd R9 280 3Gb

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,664
İsim
Hacı
DDU ile driveri silip, son sürümü indir kur.

Başka kablo veya tv ye takıp da deneyebilirsin görüntü almayı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ktm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son Durum:

Sabah televizyona taktım ilk başlarda ekranda kırmızı çizgiler vardı sonra gitti. Sanırım çözüldü dedim ve operaya girdim ardından ekran yine gidip gelmeye başladı kısa bir süre sonra gitti ve gelmedi. Forumlara baktım insanlarda yaşamış benzer sorunları ve Ekran kartı ve ramleri çıkarıp takmamızı söylemişler. Bende çıkarıp taktım ve kasanın çalıştır düğmesine basmama rağmen kasa çalışmadı. Klavye ve mouseun ışıkları yanıyordu fakat kasa çalışmıyor. Sorunu çözeyim derken dahada elime yüzüme bulaştırdım bilgisi olan varsa yazabilir mi?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,917
İsim
Orkun
Son Durum:

Sabah televizyona taktım ilk başlarda ekranda kırmızı çizgiler vardı sonra gitti. Sanırım çözüldü dedim ve operaya girdim ardından ekran yine gidip gelmeye başladı kısa bir süre sonra gitti ve gelmedi. Forumlara baktım insanlarda yaşamış benzer sorunları ve Ekran kartı ve ramleri çıkarıp takmamızı söylemişler. Bende çıkarıp taktım ve kasanın çalıştır düğmesine basmama rağmen kasa çalışmadı. Klavye ve mouseun ışıkları yanıyordu fakat kasa çalışmıyor. Sorunu çözeyim derken dahada elime yüzüme bulaştırdım bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Ramleri ve ekran kartını çıkart, uçlarındaki sarı pinleri silgi ile düzgünce sil. Geri tak tam oturduğundan emin ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,478
Üyeler
164,679
Son üye
gullux1
Top Bottom