evet gelmiş denedınmı senAlıntıyı görüntüle
Hocam bende var.
Şimdi indirdim yeniden başlattım hocam.evet gelmiş denedınmı sen
https://www.amd.com/en/resources/support-articles/release-notes/RN-RAD-WIN-24-9-1.html buldum ama biraz karışık olmuş site.Varmı beyler güncelleme gelmiş ama ayrıntılar yok amd sitesinden varmı güncelleme yapan..
AFMF2 arada aktif olmuyordu o sorun çözülmüş mü ?AFMF2 falan gelmiş. GoW Ragnarokta denedim sıkıntı yok aynı performans gibi. Şimdi warhammerda AFMF2'yi deneyeceğim.
Bir kaç kere denemişitim aktif oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum ama AFMF'de input lag çok belli oluyordu. Şimdi denedim tekrar Warhammer 40k'da ultra ayarlarda 50-60 fps arası alıyorum. Açtım AFMF'yi 130 lara kadar çıktı fps ama bana hala input laglı geliyor akıcılık hissedemiyorum.AFMF2 arada aktif olmuyordu o sorun çözülmüş mü ?
Frametime ne kadar hocam? Ben cyberpunkta denediğimde 9-10Msten 5Mslere düşüyordu.Bir kaç kere denemişitim aktif oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum ama AFMF'de input lag çok belli oluyordu. Şimdi denedim tekrar Warhammer 40k'da ultra ayarlarda 50-60 fps arası alıyorum. Açtım AFMF'yi 130 lara kadar çıktı fps ama bana hala input laglı geliyor akıcılık hissedemiyorum.