Neler Yeni

Çözüldü✓ AMD Radeon 24.9.1 güncellemesi ayrıntılar yok AMD sitesinde

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Talat
Varmı beyler güncelleme gelmiş ama ayrıntılar yok amd sitesinden varmı güncelleme yapan..

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
1727795122950.png

Hocam bende var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mete
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,154
İsim
Emre
var mı deneyen benim int arızalı yükleyemiyorum :D

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eray Altınordu
AFMF2 falan gelmiş. GoW Ragnarokta denedim sıkıntı yok aynı performans gibi. Şimdi warhammerda AFMF2'yi deneyeceğim.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
AFMF2 falan gelmiş. GoW Ragnarokta denedim sıkıntı yok aynı performans gibi. Şimdi warhammerda AFMF2'yi deneyeceğim.
AFMF2 arada aktif olmuyordu o sorun çözülmüş mü ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
HAYDAAA BAK ŞİMDİ! NVIDIA RAHATSIZ OLDU HERHALDE ŞİMDİ ŞUAN BU DAKİKA GÜNCELLEME ATTI! :geek:

1727796692114.png

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Eray Altınordu
AFMF2 arada aktif olmuyordu o sorun çözülmüş mü ?
Bir kaç kere denemişitim aktif oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum ama AFMF'de input lag çok belli oluyordu. Şimdi denedim tekrar Warhammer 40k'da ultra ayarlarda 50-60 fps arası alıyorum. Açtım AFMF'yi 130 lara kadar çıktı fps ama bana hala input laglı geliyor akıcılık hissedemiyorum.

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Bir kaç kere denemişitim aktif oluyor mu olmuyor mu bilmiyorum ama AFMF'de input lag çok belli oluyordu. Şimdi denedim tekrar Warhammer 40k'da ultra ayarlarda 50-60 fps arası alıyorum. Açtım AFMF'yi 130 lara kadar çıktı fps ama bana hala input laglı geliyor akıcılık hissedemiyorum.
Frametime ne kadar hocam? Ben cyberpunkta denediğimde 9-10Msten 5Mslere düşüyordu.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
oğuzhan ege

Önemli Noktalar​

• Yeni Oyun Desteği​

• Donmuşpunk 2
    • Savaş Tanrısı Ragnarök
    • Warhammer 40.000: Uzay Denizcisi 2
    • The Sims™ 4 DirectX® 11 Güncellemesi
  • AMD Akışkan Hareket Çerçeveleri (AFMF) 2​

• AMD HYPR-RX için kare üretim teknolojisinde önemli bir gelişme.
      • Daha Düşük Gecikme ve Daha Yüksek Performans
        • AFMF 2, kare oluşturma gecikmesini önemli ölçüde azaltarak ve yeni modlar aracılığıyla performans ölçeklemesini iyileştirerek hızlı oyun oynamayı geliştirir.
      • Hızlı Hareket Optimizasyonu
        • Hızlı çekim sırasında iyileştirilmiş kare oluşturma tutarlılığıyla daha akıcı bir oyun deneyiminin ve daha yüksek FPS'nin keyfini çıkarın.
      • Geliştirilmiş Sınırsız-Tam Ekran Desteği
        • RDNA 3 serisi grafik ürünleri için genişletilmiş ekran modu desteği, hemen hemen tüm çerçevesiz tam ekran oyunlarla uyumluluğu garantiliyor.
      • Genişletilmiş API Desteği
        • AFMF 2 artık tüm OpenGL NEW , Vulkan NEW , DirectX® 11 ve DirectX® 12 başlıkları için etkinleştirilebilir .
      • Radeon™ Chill Birlikte Çalışabilirliği
        • AFMF 2 artık düşük gecikmeli FPS sınırlama seçeneği sunan Radeon™ Chill'i destekliyor.
      • Optimize Edilmiş AMD Ryzen AI™ 300 Serisi Desteği
        • AFMF 2, AMD Ryzen AI™ 300 serisi işlemciler de dahil olmak üzere kapsamlı bir AMD ürünleri listesi için optimize edilmiştir. Daha fazla bilgi edinmek için BURAYA tıklayın .
    • AFMF 2 ve bu sürücü sürümü hakkında daha fazla bilgi edinmek için BURADAN yeni blogumuzu inceleyin .
  • Counter-Strike 2 için AMD Radeon™ Anti-Lag 2 Vulkan® Desteği​

• AMD Radeon™ Anti-Lag 2 artık Vulkan® API'yi destekleyerek ek duyarlı oyun seçenekleri sunuyor. AMD Radeon™ Anti-Lag 2, AMD RDNA™ mimarisi tabanlı grafik ürünlerinde giriş gecikmesini daha da azaltarak kareleri en iyi şekilde hızlandırmak için oyun içi bir seçenek sunuyor.
      • Tepki süresini ölçmenin bir yolunu arayan kullanıcılar, Çerçeve Gecikme Ölçerimizi (FLM) veya AMD Radeon™ Anti-Lag 2'deki dahili gecikme monitörünü kullanabilirler.
        • Radeon Anti-Lag 2 Latency Monitor'u etkinleştirmek için ALT+SHIFT+L kısayolunu kullanın. Etkinleştirildiğinde, ekranınızın sol üst köşesinde etkin olduğunu belirten küçük bir beyaz şerit belirecektir.
        • Aşağıdaki Gecikme İzleyicisi görüntüleme seçenekleri arasında geçiş yapmak için ALT+SHIFT+L tuşlarını tekrar kullanın: Ölçüm yok, yalnızca FPS, FPS ve gecikme (ms cinsinden), FPS ve gecikme (ms ve kare cinsinden), FPS ve gecikme (ms ve kare cinsinden) ve bir açıklama.
        • Anti-Lag 2 Açık ile Anti-Lag Kapalı arasındaki farkı karşılaştırmak için sağ CTRL tuşunu basılı tutun.
      • AMD Radeon™ Anti-Lag 2 SDK hakkında daha fazla bilgi edinmek için BURADAN yeni blogumuzu inceleyin .
  • Video için Geometrik Küçültme​

• Küçültülmüş video oynatımı sırasında oluşan eserleri azaltarak görüntü kalitesini iyileştirdi.
      • Geometrik Küçültme, AMD Radeon™ 800M entegre grafiklerin yanı sıra AMD Radeon™ RX 7000 serisi masaüstü ve mobil ayrık grafik kartlarında destekleniyor.
  • Genişletilmiş AMD Radeon™ Boost Desteği​

• FİNAL FANTAZİ XVI
  • Genişletilmiş HYPR-Tune Desteği​

• HYPR-Tune desteği, HYPR-RX'in AMD FidelityFX™ Super Resolution ve AMD Radeon™ Anti-Lag 2 gibi oyun içi teknolojileri etkinleştirmesine olanak tanır.
    • AMD FidelityFX™ Super Resolution 3'ü aşağıdaki formatlarda kare oluşturma ile otomatik olarak yapılandırma desteği eklendi:
      • Kara Efsane: Wukong
      • Ava'nın yaratıkları
      • Donmuşpunk 2
      • Savaş Tanrısı Ragnarök
    • AMD Radeon™ Anti-Lag 2'yi otomatik olarak yapılandırmak için destek eklendi:
      • Tsushima Hayaleti YÖNETMEN KURGUSU
  • Genişletilmiş Vulkan Uzantıları Desteği​

• Microsoft Agility SDK 1.715.0 Önizlemesiyle İş Grafiklerindeki Ağ Düğümleri​

• AMD Radeon™ RX 7000 Serisi grafik kartları için Microsoft DirectX® 12 Work Graphs with Mesh Nodes desteği.
      • Çalışma Grafiklerindeki Mesh Düğümleri ve bunların nasıl etkinleştirileceği hakkında daha fazla bilgi edinmek için GPUOpen'daki eşlik eden blog yazımızı inceleyin .
      • Çalışma Grafikleri Mesh Düğümleri örneklerimizi GitHub'da bulabilirsiniz .
  • Düzeltilen Sorunlar ve İyileştirmeler​

• Warhammer 40,000: Space Marine 2 oynarken aralıklı sürücü zaman aşımı veya uygulama çökmesi .
    • Radeon™ RX 6600 XT gibi bazı AMD Grafik Ürünlerinde FINAL FANTASY XVI oynarken belirli ara sahneler sırasında aralıklı sürücü zaman aşımı veya uygulama çökmesi meydana geliyor .
    • Global Illumination (Küresel Aydınlatma) Orta veya daha yüksek olduğunda Black Myth: Wukong oynarken aşırı koyu gölgeler veya doygunluğu azalmış renkler görülebilir .
    • Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT oyununu AMD Software: Adrenalin Edition™ Kayıt ve Yayın ve HDR açıkken oynarken oyun içinde ara sıra bozulmalar gözlemlenebilir .
    • Bazı ekran üstü katmanları etkinleştirildikten sonra AFMF devre dışı kalabilir.
    • AMD Yazılımı: Adrenalin Sürümü, sistem uyku modundan çıktığında beklenmedik şekilde başlayabilir.
    • AMD Software: Adrenalin Edition'da AV1 kodeği kullanılarak kayıt yapılırken ses ve görüntü zaman zaman senkron dışına çıkabilir.

Top Bottom