AMD Radeon Güncel Driver da Sorun Yaşayanlar ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
19,482
4. Ayın sonuna geldik sayılır, şuanki güncel driverda 1 ay içinde problem yaşayanlar varmı ?

Ben RX 580 nimde bir önceki sürüme göre NFS oyunlarında anlamsız şekilde düşük FPS almaya başladım, Ve bi ara ekran kartı kendi kendini devre dışı bıraktı. Umarım AMD bu işi halleder :).

Ben bir sorun yaşamadım ama zaten sürücünün şu arayüzü değiştiğinden beri gram sürücüyü açmıyorum çünkü ne zaman açsam ne zaman bi özelliğini kullanmak istesem sorun çıkarıyor.
Açıkçası en kısa sürede tekrar 19 serisi sürücülerine dönmeyi düşünüyorum. En mantıklısı o gibi geliyor hiç olmazsa yeni sürücüler düzenlene kadar.

Son düzenleme:
Ben bir sorun yaşamadım ama zaten sürücünün şu arayüzü değiştiğinden beri gram sürücüyü açmıyorum çünkü ne zaman açsam ne zaman bi özelliğini kullanmak istesem sorun çıkarıyor.
Açıkçası en kısa sürede tekrar 19 serisi sürücülerine dönmeyi düşünüyorum. En mantıklısı o gibi geliyor hiç olmazsa yeni sürücüler düzenlene kadar.

Kurcalamak zaten büyük risk demektir, Radeon ayarlarını kurcalayanların %90 ni Watt Man hatası alıyor. Ben kurcalamam, sadece stabil bir driver yapsınlar onada şükür :D.

güncel driverda 1 ay içinde problem yaşayanlar varmı ?
Ben şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. (2020 dönemi)
QE.webp

Ben şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. (2020 dönemi)
Alıntıyı görüntüle

Hangi ekran kartı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül Abim sence AMD nin bu sorunlu driverları büyük sorun teşkil eder mi? ilerleyen zamanda da ? gerçekten artık AMD kart almaya korkar olduk ve bendeki monitör HDMI girişli Freesync monitör yani Nvidia kart alsam özellik uymaz.

Geri