AMD RADEON HD 7870 Tamir ettirilebilir mi?

SuperMate

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhabalar bu forumda yeniyim herkese öncelikle selamlar :) 2 gün önce ekran kartını taktım çalıştırdım çipten duman ve ekran kartının sağ tarafından çok sayıda kıvılcım çıktı görsel ekleyeceğim bu yaptırılırmı? Şimdiden Teşekkürler.
Sistem
ASRock N68C FX
6GB DDR3 RAM
Cooler master 500W
Amd athlon ıı x2 270
HD 7870

Ekler

• 1A6E5FAB-C8CC-4B24-9C59-63A3EF5B383A.jpeg
    1A6E5FAB-C8CC-4B24-9C59-63A3EF5B383A.jpeg
    1.1 MB · Hit: 63
Belki yaptırılabilir ekran kartının ne kadar hasar gördüğüne göre değişir.

Rebaling falan yapılır belki

Bi tane yer vardı ediyor bunları tamir dur bulayım atacam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buldum knk özelden yaz atayım reklam olmasın şimdi.

Sigortalar yandıysa yapılırda, çipset yandıysa değişmesi gerekir tabi pcb'ye bağlı hasara göre, yanık pcb'ye kadar ulaşmışsa tamiri mümkün olmaz.

Merhabalar bu forumda yeniyim herkese öncelikle selamlar :) 2 gün önce ekran kartını taktım çalıştırdım çipten duman ve ekran kartının sağ tarafından çok sayıda kıvılcım çıktı görsel ekleyeceğim bu yaptırılırmı? Şimdiden Teşekkürler.
Sistem
ASRock N68C FX
6GB DDR3 RAM
Cooler master 500W
Amd athlon ıı x2 270
HD 7870
Chipset yada ana gpuda hasar varsa yüzü astarından pahalı olur diğer işlemler 250-300 tl arasında değişiyor diye biliyorum.

Sigortalar yandıysa yapılırda, çipset yandıysa değişmesi gerekir tabi pcb'ye bağlı hasara göre, yanık pcb'ye kadar ulaşmışsa tamiri mümkün olmaz.
Yani hocam bu fotoğraftan anladığınız kadarıyla sizce yaptırılırmı

Sistem
ASRock N68C FX
6GB DDR3 RAM
Cooler master 500W
Amd athlon ıı x2 270
HD 7870
Yaptırma parana değmez 7650m kartımı 2 kere yaptırdım dayanmıyor parana yazık

tekrar bozulma ihtimalimi var?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide hocam yaptırdıysanız kaça yaptırdınız
Hocam şöyle söliyim şuan üni 3 e gidiyorum ya 10 ya 11. Sınıfta yaptırmıştım 250 TL'ye 1 sene sonra bozuldu attım kenara online dersler için üniye başladığım zaman yaptırmıştım 600 TL'ye sıfır taktı güya oda gitti aha bu yaz bende bıktım sattım bilgisayarı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,558
Üyeler
185,282
Son üye
AorusSky
Geri