Neler Yeni

Amd radeon software açılmıyor ,hata veriyor .

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
Radeon softwareyi açtığımda bu çıkıyor
IMG_20220120_072807.jpg

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru driver i yüklediğine emin misin
Ben birbirşey yüklemedim aldığımda radeon software yüklüydü ,ben sadece yeni güncellemeler geldikçe radeon software den güncellemeleri yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc 1yıldan uzun süredir bende ama önceden böyle bir sorun yoktu yanlış driver olsa 1yıl sonra hata vermez herhalde dimi?

Kasimt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kasım
O bendede vardı jeagerciğim 2021 sürücüsü bozuk ve software açılmıyor ben 2020 ninkin driverini yükledim ve sorun kalktı

Eğer nasil yuklendigini bilmiyorsan ekran kartinin adini yaz amdnin sitesindine isletim sistemini sec kac bit olacagi cok onemli ve 2020nin driverini yukle

Umarım yardımcı olur

Ali_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O bendede vardı jeagerciğim 2021 sürücüsü bozuk ve software açılmıyor ben 2020 ninkin driverini yükledim ve sorun kalktı

Eğer nasil yuklendigini bilmiyorsan ekran kartinin adini yaz amdnin sitesindine isletim sistemini sec kac bit olacagi cok onemli ve 2020nin driverini yukle

Umarım yardımcı olur
tamamdır teşekkür ederim , bende senin gibi dşünüyordum fakat burda bilenlere sormak istedim , bu arada benimki en son driver değildi güncellemesini falan yapmamıştım 2020 nin yerine şuanki en güncel ve önerilen olanını yükleyeyimmi?

Top Bottom