Neler Yeni

AMD Radeon Wattman Hatası

Ozcan.Cpc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Özcan
Selamun Aleyküm arkadaşlar, bilgisayarım bazen durduk yere kapanıp açılıyor ve açıldığında da Ekran kartı sürücüsü şöyle bir bildirim veriyor sebebi nedir bilen var mı. Bildirimdeki yazının türkçesi "Beklenmeyen bir sistem arızası nedeniyle varsayılan Radeon wattman ayarı geri yüklendi"
1620998218245.png

Oğuzhan_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuzhan Farsak
Öncelikle selam tanıdığım bütün amd ekran kartı kullanıcıları bu sorunu alıyor aynı zamanda ben de alıyorum bu hatayı çok araştırdım ama bulamadım çözüm yolunu. Yapıcak bir şey yok katlanacağız herhalde F
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle selam tanıdığım bütün amd ekran kartı kullanıcıları bu sorunu alıyor aynı zamanda ben de alıyorum bu hatayı çok araştırdım ama bulamadım çözüm yolunu. Yapıcak bir şey yok katlanacağız herhalde F
Ekran kartını güncel tutmaya çalış daha az aralıklarla oluyor bu hata o zaman

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Selamun Aleyküm arkadaşlar, bilgisayarım bazen durduk yere kapanıp açılıyor ve açıldığında da Ekran kartı sürücüsü şöyle bir bildirim veriyor sebebi nedir bilen var mı. Bildirimdeki yazının türkçesi "Beklenmeyen bir sistem arızası nedeniyle varsayılan Radeon wattman ayarı geri yüklendi"
Alıntıyı görüntüle
Rx5500xt kullanıyorum. elektirikler gittiğinde bende böyle bi sorun çıkıyor onun dışında hiç karşılaşmadım. ekran kartını alırken böyle sorunların olduğunu ve çözümünün sürücüyü güncel tutmak olduğunu hatırlar gibiyim sürücüyü güncelle belki çözülür

YiğitAysul

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartını güncel tutmaya çalış daha az aralıklarla oluyor bu hata o zaman
Genelde 5000 serisinde oluyor hepsinde olmuyor neredeyse 6000 serisinde çözdüler wattman sorununu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,921
Üyeler
163,739
Son üye
Emirhaann
Top Bottom