Neler Yeni

AMD Radeon software sorunu

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
Emre Zengin
Asus un uygulaması varmış adını şuanda unuttum her formattan sonra yüklememi ister bende yüklerim ordan güncellemeleri yaparım orada BIOS güncellemeleri yazıyor onu guncellerim başka BIOS la ilgili bir şey yapmam ramler ise 3200 MHz de normali 3600 ama
Bunun MHz'sini sen mi düşürdün?

NeonPeekr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Efe Benzil
Whql sürücülerde hiçbir zaman problem yaşamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Azmi yaşar
Üstat ilk taktigimda 3200 şeklindeydi sonra ki zamanlar baktım 3600 e aldım birşeyler oldu fikir değiştim geri 3200 e çektim ben ama bu dediğim 1 yıl felan oluyor

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
Emre Zengin
Üstat ilk taktigimda 3200 şeklindeydi sonra ki zamanlar baktım 3600 e aldım birşeyler oldu fikir değiştim geri 3200 e çektim ben ama bu dediğim 1 yıl felan oluyor
Bilgisayarı yeniden başlat Delete tuşu ile BIOS'a gir. Girdikten sonra F7 tuşu ile Advanced Moda geç. En sağ üstte Exit menüsü olacak ona bas. Bastıktan sonra Load Default Settings olması gerek ona tıklayarak BIOS'u sıfırla ondan sonra Save and exit yaparak kaydedip çık. Tekrardan BIOS'a gir Ez Mode aktif iken en sol altta D.O.C.P ayarını görüceksin orada tek Profile 1 çıkarsa onu yap kaydedip F10 ile çık ama Profile 1 dışında Profile 2 çıkarsa fotoğraf at.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Azmi yaşar
Üstat yorumu okurken kafam karıştı ama BIOS u eskiden karıştırmışlıgım var dediklerini yapıp kontrol edeceğim yine sorun devam edecek mi ama biraz test etmem gerekecem çünkü bu hata her gün değilde bazen günde 3 4 kere olduğuda oluyor bazen 1 haftadan fazla olmadığıda oluyor teşekkür ederim yardımın için

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
Emre Zengin
Üstat yorumu okurken kafam karıştı ama BIOS u eskiden karıştırmışlıgım var dediklerini yaptım kontrol edeceğim yine sorun devam edecek mi ama biraz test etmem gerekecek çünkü bu hata her gün değilde bazen günde 3 4 kere olduğuda oluyor bazen 1 haftadan fazla olmadığıda oluyor teşekkür ederim yardımın için
Kalıcı olarak çözmeye çalışacağım. Şuan RAM'ler 3600 MHz olarak aktif mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Azmi yaşar
Hayır 3200 de şuan en son değiştirdigimde benim için 3200 uygun diye düşünerek değişiklik yapmadım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,004
İsim
Emre Zengin
Hayır 3200 de şuan en son değiştirdigimde benim için 3200 uygun diye düşünerek değişiklik yapmadım
Sen benim dediğim bu yöntemi bir yap. Yukarıda yazdığım her şeyi sırası ile anlattım. Ondan sonra kontrol et, baktın durmadan çöküyor o zaman RAM frekansında tekrardan oynama yapmaya başlayacağız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Azmi yaşar
Eyw üstat dediğini yapacağım test edip döneceğim sonra yardımın için çok teşekkür ederim 🫡

Top Bottom