Neler Yeni

AMD relive ekran kaydı alamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan
Arkadaşlar ''amd hd 8600m series'' ekran kartım var.
Amd relive indirdim,güncelledim daha doğrusu fakat ekran kaydı almak istiyorum,böyle bir sekme bulamıyorum.
İzlediğim videolarda masaüstü ekran kaydı al seçeneğini açmamı söylüyorlar fakat ben böyle bir yere erişim sağlayamıyorum.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (19).png
    Ekran Görüntüsü (19).png
    143.8 KB · Hit: 118

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Kaydı başlattığın anda eğer izin yoksa masaüstünü kaydetmek için izin istiyor zaten. Belki eski olduğu için desteklemiyor olabilir mi? Ayrıca ayarlarda iyice gezindin mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kaydı başlattığın anda eğer izin yoksa masaüstünü kaydetmek için izin istiyor zaten. Belki eski olduğu için desteklemiyor olabilir mi? Ayrıca ayarlarda iyice gezindin mi?
Kayıt başlatamıyorum dediğim gibi radeon ayarlarında öyle bir sekme bulamıyorum.Yarım saattir bakıyorum ya ben körüm ya da yok o_O 😀 ekran kartımın eski olması yüzünden desteklemiyor olabilir mi? :(

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Kayıt başlatamıyorum dediğim gibi radeon ayarlarında öyle bir sekme bulamıyorum.Yarım saattir bakıyorum ya ben körüm ya da yok o_O 😀 ekran kartımın eski olması yüzünden desteklemiyor olabilir mi? :(
Ben de aramıştım ama 5 dk da bulmuştum, büyük ihtimalle eski olduğu için desteklemiyordur :(

Top Bottom