YusufShn01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 641
neden yetişemedim yine offff
Sanmıyorum stok bitince 5k çekerler min 6600xt çıktı 2 günde stoklar tükendi 7-8k fiyat girdilerBeyler şimdi bu normal fiyatı 3.8K mı?
İtopya karne fırsatlarıyla birlikte satışa sunabilirneden yetişemedim yine offff
İpucu vereydinalın size bilgi; gün içinde 3333TL'den başka yerlerde de satışa sunulacak iyi takip edin ve bu fiyat bir daha gelmeyebilir.
Hazır sistemlerde kaç TL olur peki?Sanmıyorum stok bitince 5k çekerler min 6600xt çıktı 2 günde stoklar tükendi 7-8k fiyat girdiler
Post automatically merged:
İtopya karne fırsatlarıyla birlikte satışa sunabilir
Hiç bilmiyorum hocam dün karta min 5k olur diyorduk ona göre sistemler 11-12k olur demiştik şimdi işin rengi değişti tabiHazır sistemlerde kaç TL olur peki?
Bence 1650 fiyatını geçmez sistem olarak ne kadar artarsa artsın bence ama.Hiç bilmiyorum hocam 2 gün önce karta min 5k olur diyorduk ona göre sistemler 11-12k olur demiştik şimdi işin rengi değişti tabi
Umarım ihtiyacı olanlar kapabilir ertesi gün sarı sitede 5-6k yazanları görürseniz hiç şaşırmayınBence 1650 fiyatını geçmez sistem olarak ne kadar artarsa artsın bence ama.
nerede abi ona göre döviz bozalımalın size bilgi; gün içinde 3333TL'den başka yerlerde de satışa sunulacak iyi takip edin ve bu fiyat bir daha gelmeyebilir.
Nefret ediyorum Serbest Piyasadan.Umarım ihtiyacı olanlar kapabilir ertesi gün sarı sitede 5-6k yazanları görürseniz hiç şaşırmayın
Hayır değil. Yakın ama.GTX 1650 superden iyi bir kartmış.
Birebir aynısı neredeyse.Hayır değil. Yakın ama.
Bence itopyada girecek çünkü sadece orada girmedi stoğaİpucu vereydin![]()