Teşekkür ederim daha dikkatli olurumSürekli fişten çekmek veya düğmeye basılı tutarak kapatmak sürekli sürekli olunca zararı olabilir. Ama bir iki kereden sorun olcağını düşünmüyorum.
Hayır sorun çıkarmaz aynı sorunu bir kere bende yaşadım ama içim rahat değildi AMD Cleanup Utility ile sürücüleri silip tekrar kurdum .beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performasn opyimizasyonu ayarları geri yüklendi bu herhangi bir sorun çkarırmıAlıntıyı görüntüle
BENDE YAPAYIM İÇİM RAHAT DEİL TEŞEKKÜR EDERİMHayır sorun çıkarmaz aynı sorunu bir kere bende yaşadım ama içim rahat değildi AMD Cleanup Utility ile sürücüleri silip tekrar kurdum .
merhaba silip tekrar yükledim yeniden başlatınca yine aynı hatayı verdiHayır sorun çıkarmaz aynı sorunu bir kere bende yaşadım ama içim rahat değildi AMD Cleanup Utility ile sürücüleri silip tekrar kurdum .
Gerçekten önemsiz bir hata yani sorun falan çıkarmaz ama sen Radeon ayarları ile oynuyor musun aslında varsayılan ayarlarda bıraksan daha iyi olurBENDE YAPAYIM İÇİM RAHAT DEİL TEŞEKKÜR EDERİM
Mesaj otomatik birleştirildi:
merhaba silip tekrar yükledim yeniden başlatınca yine aynı hatayı verdi
ben pc yi 3 ay önce bi ne aldım ben daha çok bilgisayarı tuşundan kapatıyordum