caesar348 80+ Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 5 23 Temmuz 2023 #1 beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performasn opyimizasyonu ayarları geri yüklendi bu herhangi bir sorun çkarırmı
beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performasn opyimizasyonu ayarları geri yüklendi bu herhangi bir sorun çkarırmı
HacıSOFU 80+ Titanium Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 24,748 Reaksiyon skoru 12,643 23 Temmuz 2023 #2 Sorun çıkarmaz da; PC anormal mi kapandı?
Rilroalpt 80+ Bronze Katılım 4 Ağustos 2022 Mesajlar 1,462 Reaksiyon skoru 737 23 Temmuz 2023 #3 Pc yi fişten çektiysen veya kasanın üstünden kapattıysan normal
caesar348 80+ Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 5 23 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 HacıSOFU yazmış: Sorun çıkarmaz da; Devamı için tıklayın...
K ka.dir18 80+ Bronze Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 947 Reaksiyon skoru 380 23 Temmuz 2023 #5 Sürekli fişten çekmek veya düğmeye basılı tutarak kapatmak sürekli sürekli olunca zararı olabilir. Ama bir iki kereden sorun olcağını düşünmüyorum.
Sürekli fişten çekmek veya düğmeye basılı tutarak kapatmak sürekli sürekli olunca zararı olabilir. Ama bir iki kereden sorun olcağını düşünmüyorum.
caesar348 80+ Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 5 23 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 ka.dir18 yazmış: Sürekli fişten çekmek veya düğmeye basılı tutarak kapatmak sürekli sürekli olunca zararı olabilir. Ama bir iki kereden sorun olcağını düşünmüyorum. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim daha dikkatli olurum
ka.dir18 yazmış: Sürekli fişten çekmek veya düğmeye basılı tutarak kapatmak sürekli sürekli olunca zararı olabilir. Ama bir iki kereden sorun olcağını düşünmüyorum. Devamı için tıklayın... Teşekkür ederim daha dikkatli olurum
Charles Darwin 80+ Silver Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2,351 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,158 23 Temmuz 2023 #7 caesar348 yazmış: beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performasn opyimizasyonu ayarları geri yüklendi bu herhangi bir sorun çkarırmıAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hayır sorun çıkarmaz aynı sorunu bir kere bende yaşadım ama içim rahat değildi AMD Cleanup Utility ile sürücüleri silip tekrar kurdum .
caesar348 yazmış: beklenmedik sistem arızası nedeniyle varsayılan performasn opyimizasyonu ayarları geri yüklendi bu herhangi bir sorun çkarırmıAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hayır sorun çıkarmaz aynı sorunu bir kere bende yaşadım ama içim rahat değildi AMD Cleanup Utility ile sürücüleri silip tekrar kurdum .
caesar348 80+ Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 5 23 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 Charles Darwin yazmış: Hayır sorun çıkarmaz aynı sorunu bir kere bende yaşadım ama içim rahat değildi AMD Cleanup Utility ile sürücüleri silip tekrar kurdum . Devamı için tıklayın... BENDE YAPAYIM İÇİM RAHAT DEİL TEŞEKKÜR EDERİM Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 23 Temmuz 2023 Charles Darwin yazmış: Hayır sorun çıkarmaz aynı sorunu bir kere bende yaşadım ama içim rahat değildi AMD Cleanup Utility ile sürücüleri silip tekrar kurdum . Devamı için tıklayın... merhaba silip tekrar yükledim yeniden başlatınca yine aynı hatayı verdi ben pc yi 3 ay önce bi ne aldım ben daha çok bilgisayarı tuşundan kapatıyordum
Charles Darwin yazmış: Hayır sorun çıkarmaz aynı sorunu bir kere bende yaşadım ama içim rahat değildi AMD Cleanup Utility ile sürücüleri silip tekrar kurdum . Devamı için tıklayın... BENDE YAPAYIM İÇİM RAHAT DEİL TEŞEKKÜR EDERİM Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 23 Temmuz 2023 Charles Darwin yazmış: Hayır sorun çıkarmaz aynı sorunu bir kere bende yaşadım ama içim rahat değildi AMD Cleanup Utility ile sürücüleri silip tekrar kurdum . Devamı için tıklayın... merhaba silip tekrar yükledim yeniden başlatınca yine aynı hatayı verdi ben pc yi 3 ay önce bi ne aldım ben daha çok bilgisayarı tuşundan kapatıyordum
Charles Darwin 80+ Silver Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2,351 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 1,158 23 Temmuz 2023 #9 caesar348 yazmış: BENDE YAPAYIM İÇİM RAHAT DEİL TEŞEKKÜR EDERİM Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 23 Temmuz 2023 merhaba silip tekrar yükledim yeniden başlatınca yine aynı hatayı verdi ben pc yi 3 ay önce bi ne aldım ben daha çok bilgisayarı tuşundan kapatıyordum Devamı için tıklayın... Gerçekten önemsiz bir hata yani sorun falan çıkarmaz ama sen Radeon ayarları ile oynuyor musun aslında varsayılan ayarlarda bıraksan daha iyi olur
caesar348 yazmış: BENDE YAPAYIM İÇİM RAHAT DEİL TEŞEKKÜR EDERİM Mesaj otomatik olarak birleştirildi: 23 Temmuz 2023 merhaba silip tekrar yükledim yeniden başlatınca yine aynı hatayı verdi ben pc yi 3 ay önce bi ne aldım ben daha çok bilgisayarı tuşundan kapatıyordum Devamı için tıklayın... Gerçekten önemsiz bir hata yani sorun falan çıkarmaz ama sen Radeon ayarları ile oynuyor musun aslında varsayılan ayarlarda bıraksan daha iyi olur
caesar348 80+ Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 17 Reaksiyon skoru 5 24 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #10 Charles Darwin yazmış: Gerçekten önemsiz bir hata yani sorun falan çıkarmaz ama sen Radeon ayarları ile oynuyor musun aslında varsayılan ayarlarda bıraksan daha iyi olur Devamı için tıklayın... varsayılanda
Charles Darwin yazmış: Gerçekten önemsiz bir hata yani sorun falan çıkarmaz ama sen Radeon ayarları ile oynuyor musun aslında varsayılan ayarlarda bıraksan daha iyi olur Devamı için tıklayın... varsayılanda