AMD Ryzen 2600 vs 3100

@Kesteko
@KeremMm
@Köl Tigin
@Ethem Aslan
Gözünüzü seveyim şu arkadaşa anlatın ya
Adam sırf msi diye 5.5k ya gtx 1650 süper li sistem topluyor ben anlattım ama anlamak istemiyor
bak kardeşim marka var birde chipset var bir ekran kartında önem yüzdesinin çoğunluğunu chipset oluşturuyor
sırf marka diye daha iyi bir ekran kartı almak mantıksız
mesela 1650 super alırsan 2 3 yıl sonra oyunları ultrada oynayamamaya başlarsın ve o msi ekran kartın elinde kalır
ama 1660 super alırsan 5 6 yıl sonra oyunları ultrada oynayamamaya başlarsın yani daha uzun ömürlü olur
soğutma konusunda aralrında eğer 30 40 derece gibi bir fark olsa neysede maksimum 10 derece vardır
eğer paranla rezil olmak istiyorsan msi 1650 super alabilirsin
eğer zekice bir hamle yapmak istiyorsan 1660 super alıp bilgisayarını uzun uzun kullanabilirsin
karar senin

@Kesteko
@KeremMm
@Köl Tigin
@Ethem Aslan
Gözünüzü seveyim şu arkadaşa anlatın ya
Adam sırf msi diye 5.5k ya gtx 1650 süper li sistem topluyor ben anlattım ama anlamak istemiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi gtx 1650 süper de de aynı performansı alırsın
Galax gtx 1650 süper de de aynı performansı alırsın
Daha neyi anlamak istemiyorsun?
Kusura bakmayın ama ben artık buralarda yokum, uzaklaştırma cezası almıştım. Açıklama için bir konu açıp hesabımı sileceğim. Başka arkadaşlar anlatabilir.

Al bunu izle, ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum sırf kazık yeme diye çünkü bu devirde para kolay kazanılmıyor
Gaming x msi ın modeli
Bunlar
bak kardeşim marka var birde chipset var bir ekran kartında önem yüzdesinin çoğunluğunu chipset oluşturuyor
mesela 1650 super alırsan 2 3 yıl sonra oyunları ultrada oynayamamaya başlarsın ve o msi ekran kartın elinde kalır
ama 1660 super alırsan 5 6 yıl sonra oyunları ultrada oynayamamaya başlarsın yani daha uzun ömürlü olur
soğutma konusunda aralrında eğer 30 40 derece gibi bir fark olsa neysede maksimum 10 derece vardır
eğer zekice bir hamle yapmak istiyorsan 1660 super alıp bilgisayarını uzun uzun kullanabilirsin
karar senin
Ama 1660 2.5K 3k

Yanlış yazmışsın dostum daha iyi değil daha kötü yazman lazımdı

Bunlar

Ama 1660 2.5K 3k
hangi 1660 super ?
illa marka almana gerek yok diyorum tüm ekran kartları aynı aralarındaki tek fark soğutma
2.5k mı ?

karar senin
Ben yayın yapmak istiyorum valorant csgo gibi oyunları ısınmasını istemem pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen hangi siteden alıyorsun
Her sitede istediklerimi deniyorum hangisi ucuzsa ama 5.5 yada üstü oluyor hep

hangi 1660 super ?
illa marka almana gerek yok diyorum tüm ekran kartları aynı aralarındaki tek fark soğutma
2.5k mı ?
Gigabyte görmüştüm MSI dedim 2.5k diye

Geri