Neonmain
80+
- Reaksiyon skoru
- 52
tarsustaysaniz elden satabilirimmersin reisim
tarsustaysaniz elden satabilirimmersin reisim
Kanka 5600 çok daha iyi bir seçim olur bütçesi zaten 4kBütçe sıkıntın varsa sıfır r5 5500 de alabilirsin
merkezdeyim bende fiyat ne düşünüyorsunuztarsustaysaniz elden satabilirim
sahibinden bakacam olmadı param güvende ile 1.5 2k felan ucuza var gibiKanka 5600 çok daha iyi bir seçim olur bütçesi zaten 4k
Bilgisayar parçalarında 2. El piyasası her zaman daha iyi sahibindende 3500 tl nin altında en az 10 ilan gördümmerkezdeyim bende fiyat ne düşünüyorsunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sahibinden bakacam olmadı param güvende ile 1.5 2k felan ucuza var gibi
donanımhaberde buldum bende 3k ya onlardaki sistem nasıl bilmiyorumBilgisayar parçalarında 2. El piyasası her zaman daha iyi sahibindende 3500 tl nin altında en az 10 ilan gördüm
Param güvende gibi bir sistem yok ise pek sıcak bakmıyorum açıkçasıdonanımhaberde buldum bende 3k ya onlardaki sistem nasıl bilmiyorum
yeni pc alınca eskisinden kalan işlemciyi size düz 3000 e verebilirimmerkezdeyim bende fiyat ne düşünüyorsunuz
sahibinden bakacam olmadı param güvende ile 1.5 2k felan ucuza var gibi
göremedim bende açıkcası eft yapıp yollayacaklarmış nasıl güven sağlayacaklarsaParam güvende gibi bir sistem yok ise pek sıcak bakmıyorum açıkçası
eskisi ryzen 5 5600 mübenim küçük oğlanın bilgisayari güncelleyecegimde, yenisini alınca eskisinden kalan işlemciyi size düz 3000 e verebilirim
evet, normalde komple sistemi saticaktim ama parça parça daha hızlı satılır muhtemelengöremedim bende açıkcası eft yapıp yollayacaklarmış nasıl güven sağlayacaklarsa
eskisi ryzen 5 5600 mü
evettarsus merkezdemisiniz
erken yazaydım keşke konuyu arkadaş ordaydı bugün haftaya salı tekrardan tarsusa gelecek kendisi rica edeceğim bi alabilirim derse numaranızı alırım o teslim alır sizden uygun olursa
tamamdır dmden yazın banaerken yazaydım keşke konuyu arkadaş ordaydı bugün haftaya salı tekrardan tarsusa gelecek kendisi rica edeceğim bi alabilirim derse numaranızı alırım o teslim alır sizden uygun olursa