B450'nin biosu güncelse çalışır. Düşündüğünüz anakart ne?Sorum yukarda beyler. Ben A520 zannediyordum ama teknobiyotikte gördüğüm kadarıyla b450 çipsetli anakartlarda da çalışıyor.
Ben 6 ay önce bu anakarttan aldım ve dolapta duruyor malum doların haliB450'nin biosu güncelse çalışır. Düşündüğünüz anakart ne?
Bios'un güncel olması lazım, yoksa görüntü vermez muhtemelen.Ben 6 ay önce bu anakarttan aldım ve dolapta duruyor malum doların hali
Onda çalışırmı merak ettim.
Gigabyte Gıgabyte B450m-s2h Amd B450m Soket Am4 Ddr4 3600 Mhz Hdmı Dvı Vga Anakart Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gigabyte Gıgabyte B450m-s2h Amd B450m Soket Am4 Ddr4 3600 Mhz Hdmı Dvı Vga Anakart yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.google.com
İnternetten indirip flaşa atın, sonra anakartı 1xxx, 2xxx veya 3xxx serisi bir işlemci ve ram'le çalıştırıp güncelleyebilirsiniz.Bios güncellemeyi nasıl yapabilirim ? internettenmi indirmem gerek.
Çünki kutuda gönderdikleri DRİVER CD duruyor.
Selamlar bir kere bios guncelledikten sonran bir daha gerek olur mu ?İnternetten indirip flaşa atın, sonra anakartı 1xxx, 2xxx veya 3xxx serisi bir işlemci ve ram'le çalıştırıp güncelleyebilirsiniz.
Habire yeni sürüm çıkıyor takip edip düzenli güncelleme yapman gerekliSelamlar bir kere bios guncelledikten sonran bir daha gerek olur mu ?
E ama her güncellemede bunu bilgisayarcidan mi güncelletmem gerekiyorHabire yeni sürüm çıkıyor takip edip düzenli güncelleme yapman gerekli
Hayır kendin halledersinE ama her güncellemede bunu bilgisayarcidan mi güncelletmem gerekiyor
Hayır ilk kez güncellediğinizde ekran artık görüntü vereceği için kendiniz güncellersinizE ama her güncellemede bunu bilgisayarcidan mi güncelletmem gerekiyor