AMD Ryzen 3500x & RTX 2060 Super

TheSpook

80+
Reaksiyon skoru
13
Şöyle bir durum mevcut belirtmeyi unutmuşum. Şuan hali hazırda elimde 3500x var. Yurtdışından bir arkadaşım hediye olarak getirdi. Açıkcası bu işlemcinin etrafına bi sistem toplamak istiyorum. Bu yüzden danışmak istedim. 2060 Super hakkında bilgi verebilir misiniz ? Uyum nasıl olur ? Sorunla karşılaşır mıyım ve darboğaz olur mu ?
Teşekkür ederim..

Şöyle bir durum mevcut belirtmeyi unutmuşum. Şuan hali hazırda elimde 3500x var. Yurtdışından bir arkadaşım hediye olarak getirdi. Açıkcası bu işlemcinin etrafına bi sistem toplamak istiyorum. Bu yüzden danışmak istedim. 2060 Super hakkında bilgi verebilir misiniz ? Uyum nasıl olur ? Sorunla karşılaşır mıyım ve darboğaz olur mu ?
Teşekkür ederim..
Kardeşim darboğaz olmaz bence ama 2070 daha iyi olabilir diye düşünüyorum

Darboğaz olmaz imakanın varsa 2070 de taksan olur

Darboğaz kafa kafaya besliyor eğer olursa OC ile sorunsuz kullanırsın

kardeşim 2080ti da taksan darboğaz olmaz bütçene kalmış :)
başka bi başlıkta 2070 Superin darboğaz yapabiliceğini söylemişti arkadaşlar emin olmak sordum. 2080ti yı 3500x le kullanmak vicdanen canımı acıtabilir açıkcası :) :)
Post automatically merged:

Darboğaz yok ama 5700XT almanı öneririm.
amd pek duşunmedim ekran kartı kısmında ama değerlendireceğim sizin önerme sebebiniz nedir acaba

başka bi başlıkta 2070 Superin darboğaz yapabiliceğini söylemişti arkadaşlar emin olmak sordum. 2080ti yı 3500x le kullanmak vicdanen canımı acıtabilir açıkcası :) :)
Post automatically merged:

amd pek duşunmedim ekran kartı kısmında ama değerlendireceğim sizin önerme sebebiniz nedir acaba
2070S veya 2080s.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,091
Üyeler
190,859
Son üye
Hicks_Vicks
Geri