Şöyleki vatanda çalışan sistem toplayan adam bana söylemişti intel arc a 750 al diye önermişti ama rtx 2060 almak istiyordum sonradan düşündümhttps://shbd.io/s/Vb95xfVD örnek olarak bu kart 2060 ı param parça darma duman eder kardeşim sakın alma 2060 ı bende her halde 4000 5000 TL uygun fiyata alırsın diye düşündüm 2060 meğer dolandırıcı 11k kakalayacaktı seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
2060 2. El değil mi ?
https://shbd.io/s/Vb95xfVD örnek olarak bu kart 2060 ı param parça darma duman eder kardeşim sakın alma 2060 ı bende her halde 4000 5000 TL uygun fiyata alırsın diye düşündüm 2060 meğer dolandırıcı 11k kakalayacaktı seni
Mesaj otomatik birleştirildi:
2060 2. El değil m
Maalesef taşımaz işte diyorum ya sana arkadaşların da dediği gibi uygun fiyata hazır sistem topla 2. El de güzel temiz ekran kartı alAlırım almasına da 3070 benim işlemcim taşır mı? amd ryzen 5 1400
Biraz iyi bir ekran kartı almak istiyorum hikayeli oyunlar çok aşırıya kaçmaya başladıGerçi 2. El olmasa bile 11K çok pahalı alma kardeşim
Bu işlemciye maksimum en hangisi gider 2.nci el yada 0 ?Maalesef taşımaz işte diyorum ya sana arkadaşların da dediği gibi uygun fiyata hazır sistem topla 2. El de güzel temiz ekran kartı al
0 yada 2.nci el fark etmez hangisi uyarsa onu alayım bütçem kısıtlı birde şuan ki kasayı satsam kimse almaz o yüzden yükseltmek istiyorumMaalesef taşımaz işte diyorum ya sana arkadaşların da dediği gibi uygun fiyata hazır sistem topla 2. El de güzel temiz ekran kartı al
Eh sistem zamanında toplandı ve maalesef ki kur şartlarından değiştirmek pek mümkün olmadı ne yazık ki elden bu kadarı geliyor1660 ti kardeşim 2060 da alırsın ama tam verimini alamazsın 2060 ın tam gücünden faydalanamazsın o yüzden yeni sistem topla üzerine 3 5 daha ekleyip temiz güncel sistemin olur doğrusunu söylemek gerekirse seni sistem çöp işlemciden bariz şekilde belli
Eğer yapabilirsemm 20 22k da sistem dizerim şöyle beni 8 10 sene götürecek yeni yapım oyunları taşıyacak kadarBütçem 15k çıkar demiştin eee bizde sana 12k lık sistem örnek olarak gösterdik bütçen tam olarak ne ona göre yardımcı olalım
kardeşim seni 8 10 götürecek sistem için 100k harcama yapman lazım oyun piyasası hızlı bir şekilde büyüyor hele bi gta 6 çıksın oyunların nedenle büyük olduğunu anlarsın ama 20k civarı seni 2 3 sene yüksek grafiklerde rahat götürecek sistem toplaya bilirsin eğerki benim gibi yüksek grafik takıntın yoksa yani ben düşük ayarlardada oynarım diyorsan 5 6 sene götürür diye umut ediyorumEğer yapabilirsemm 20 22k da sistem dizerim şöyle beni 8 10 sene götürecek yeni yapım oyunları taşıyacak kadar
Benim görüşüm 30 35 40 fps oynatsın yeterkardeşim seni 8 10 götürecek sistem için 100k harcama yapman lazım oyun piyasası hızlı bir şekilde büyüyor hele bi gta 6 çıksın oyunların nedenle büyük olduğunu anlarsın ama 20k civarı seni 2 3 sene yüksek grafiklerde rahat götürecek sistem toplaya bilirsin eğerki benim gibi yüksek grafik takıntın yoksa yani ben düşük ayarlardada oynarım diyorsan 5 6 sene götürür diye umut ediyorum
Hikaye odaklı için 60 fps altına inme derim dediğim gibi güzel bir sistem topla 2. El de 3070 ti aldınmı mükemmel güzel bir sistemin olurBenim görüşüm 30 35 40 fps oynatsın yeter
Hikaye odaklı için 60 fps altına inme derim dediğim gibi güzel bir sistem topla 2. El de 3070 ti aldınmı mükemmel güzel bir sistemin oyeni
Yeni 0 sistemler tuzlu birazHikaye odaklı için 60 fps altına inme derim dediğim gibi güzel bir sistem topla 2. El de 3070 ti aldınmı mükemmel güzel bir sistemin olur
Eee piyasa maalesef bu durumda sen şimdiden bakmaya başla derim zam gelmedenMesaj otomatik birleştirildi:
Yeni 0 sistemler tuzlu biraz