İşlemciyi yeni mi aldın ?Alıntıyı görüntüleYaptım max 4 gösteriyor
Edit: Yeni almışsın görmedim.
Aygıt yöneticisi aç, yukarıdan Görünüm sekmesinden "Gizli Aygıtları Göster" de daha sonra altta işlemcileri açıp ekran görüntüsü atar mısın?
İşlemciyi yeni mi aldın ?Alıntıyı görüntüleYaptım max 4 gösteriyor
Format atmak istemiyorum eminmisiniz ona göre işlem yapacağım geri verebilirimFake cpu r5 2600 2700 puan alıyo. Almadan önce neden kontrol etmediniz.
Arkadaşların dediklerini dene. Olmazsa iade et uygulama arayıcılığıyla mı aldınız?Format atmak istemiyorum eminmisiniz ona göre işlem yapacağım geri verebilirim
Aygıt yöneticisi açıp, yukarıdan Görünüm sekmesinden "Gizli Aygıtları Göster" de daha sonra altta işlemcileri açıp ekran görüntüsü atar mısın?Format atmak istemiyorum eminmisiniz ona göre işlem yapacağım geri verebilirim
ccx2 ne oluyorCCX2 kapalı. BIOS' a gir. Exit kısmına gel. Restore Defaults olcak. Ona bas f10 enter yap. F10 olmaz ise save exit.
İşlemci çekirdekleri işlemcinin içinde bulunur. Basit olarak buna CCD deriz. 1 CCD içinde işlemci' nin çekirdek sayısına göre CCX bulunur. Tabii sorun basitçe MSCONFİG bile olabilir.ccx2 ne oluyor
Görünümden "Gizli aygıtları göster"'i seçtin mi ?
şuan seçtim ve böyle gözüküyor eski işlemcim r3 3200gGörünümden "Gizli aygıtları göster"'i seçtin mi ?
Ryzen master uygulamasını silermisin , yüksek ihtimalle çözülecektirşuan seçtim ve böyle gözüküyor eski işlemcim r3 3200gAlıntıyı görüntüle
Daha yeni yükledim bakmak için onla bir alakası yok gibi malesefRyzen master uygulamasını silermisin , yüksek ihtimalle çözülecektir
O 3200g'lere sağ tıklayıp cihazı kaldır de sonra bilgisayarı yeniden başlat. Ön yükleme ayarlarını eski haline getirmeyi unutma.şuan seçtim ve böyle gözüküyor eski işlemcim r3 3200gAlıntıyı görüntüle
O zaman dediğimi yapDaha yeni yükledim bakmak için onla bir alakası yok gibi malesef