AMD Ryzen 5 2600'de VT var mı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Çınar Yaşar

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,865
Emilator oyunları bende kastığı için sürekli VT diye bir şey çıkıyor yukarıda bende araştırdım hızlandırıyormuş, yapmaya çalıştım fakat adımlarda olması gereken şey BİOS'umda bulunmuyor Ryzen 5 2600'de VT yok mu?

Emilator oyunları bende kastığı için sürekli VT diye bir şey çıkıyor yukarıda bende araştırdım hızlandırıyormuş, yapmaya çalıştım fakat adımlarda olması gereken şey BİOS'umda bulunmuyor Ryzen 5 2600'de VT yok mu?
Biosta svm mode diye bir şey vardı diye hatırlıyorum

M.I.T. -> Advanced Frequency Settings -> Advanced CPU Settings -> SVM Mode olması lazım, yanlış hatırlıyor olabilirim.
Mit'de öyle bir şey yok
mit>frequency settings>advanced cpu settings>svm mode
IMG20201104154221.jpg

Post automatically merged:

M.I.T. -> Advanced Frequency Settings -> Advanced CPU Settings -> SVM Mode olması lazım, yanlış hatırlıyor olabilirim.
mit>frequency settings>advanced cpu settings>svm mode
Pardon buga girmiş BİOS

AVM Mode Enabled yaptım oldu mu?

Baktığım yer eski sürüm arayüz için söylemiş olabilir, zaten normalde de overclock ayarları M.I.T. sekmesinin içinde oluyordu.
F60b sürümüne güncellemeseydin keşke, beta sürüm o :D.
BIOS'taki ayarları kontrol et, SVM Mode'u bulursun.
Tamam yaptım SVM Enabled oldu mu?

Baktığım yer eski sürüm arayüz için söylemiş olabilir, zaten normalde de overclock ayarları M.I.T. sekmesinin içinde oluyordu.
F60b sürümüne güncellemeseydin keşke, beta sürüm o :D.
BIOS'taki ayarları kontrol et, SVM Mode'u bulursun.

Evet, oldu.
TEŞEKKÜRLER

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri