kardeşim rgb'si umurumda değil soğutması önemli sadeceOnun yerine T6 Ultra daha iyi olur. Hem Hyper 212 Rainbow Spectrum ARGB değil, kendi devresi var kafasına göre çalışıyor, ben bunu sevmedim mesela.
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
RGB umurunda değilse neden Hyper 212 Rainbow Spectrum seçiyorsun la o zaman? T6 Ultra al geç, güzel soğutucu.kardeşim RGB'si umurumda değil soğutması önemli sadece
vatandan bir abi önermiştideRGB umurunda değilse neden Hyper 212 Rainbow Spectrum seçiyorsun la o zaman? T6 Ultra al geç, güzel soğutucu.
Vatandaki "abiler" hep öylevatandan bir abi önermiştide
Ha, bak o zaman iş değişir.vatandan bir abi önermiştide
ya brom güçlüdür de param var iyisini almak istiyorum 180 tl ürün bu 300'e daha kalitelisi vardır yaniVatandan öneriyi boşver. Çoğu kullanıcıda t6 var t6 güçlü olmasa bu kadar tercih edilir mi?
t6 ultra ihtiyacını görür merak etme.ya brom güçlüdür de param var iyisini almak istiyorum 180 TL ürün bu 300'e daha kalitelisi vardır yani