Pull-Push olayı, isminden de anlaşılacağı üzere radyatörün bir tarafından hava üflerken diğer tarafından o havanın çekilip dışarı doğru itilmesi anlamına geliyor. Yani radyatörün 2 tarafına da fan yerleştirilip havanın aynı doğrultuda çekilip itilmesi anlamına geliyor.pull-push nedir
gel bura nasıl bir sitedir başka yerden önerir misiniz?Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
Ä°nternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
ön kısma bunu koy yapabiliyorsan eğer pull-push ile tadından yenmez.
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
Ä°Ålemci SoÄutucu ve Ä°Ålemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.www.gelbura.com
saolun nasıl yapıcağımPull-Push olayı, isminden de anlaşılacağı üzere radyatörün bir tarafından hava üflerken diğer tarafından o havanın çekilip dışarı doğru itilmesi anlamına geliyor. Yani radyatörün 2 tarafına da fan yerleştirilip havanın aynı doğrultuda çekilip itilmesi anlamına geliyor.
Örnek veriyorum kasanın ön kısmına 360mm radyatörü taktınız. Fanları radyatöre takarken kasa içerisinden aldığı havayı radyatöre doğru; yani kasa dışına doğru üflemeli. Kasanızın içerisinde yeterli taze hava giriyorsa push-pull ya etkilemez ya çok az etkiler. Değeceğini düşünmüyorum. Sisteminizin ve kasanızın ve alacağını 360mm soğutucunun ne olduğu da önemli. 300W TDP'li bir sunucu işlemcisi kullanmıyorsanız push-pull farkettirmez. Ki zaten kasa içerisine yeterli taze hava girmiyorsa push-pull yine farkettirmez.saolun nasıl yapıcağım
anlamadım ama anladım yani analdığım şey push pull yapmaya deymexÖrnek veriyorum kasanın ön kısmına 360mm radyatörü taktınız. Fanları radyatöre takarken kasa içerisinden aldığı havayı radyatöre doğru; yani kasa dışına doğru üflemeli. Kasanızın içerisinde yeterli taze hava giriyorsa push-pull ya etkilemez ya çok az etkiler. Değeceğini düşünmüyorum. Sisteminizin ve kasanızın ve alacağını 360mm soğutucunun ne olduğu da önemli. 300W TDP'li bir sunucu işlemcisi kullanmıyorsanız push-pull farkettirmez. Ki zaten kasa içerisine yeterli taze hava girmiyorsa push-pull yine farkettirmez.
Aynen öyleanlamadım ama anladım yani analdığım şey push pull yapmaya deymex
Yani dediğim gibi 80 liralık M200 bile alsan o işlemciyi çok rahat Turbo Boost ta çalıştırabilirsindaha ucuz beyaz sovı soğutma bilen varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu nasıldır kurban bayramına money biriktirmem lazım biraz kalsın cebimde
beyaz sıvı soğutma - Google Alışveriş
www.google.comMesaj otomatik birleştirildi:
yada şeyde olabilir siyah alıp beyaza boyarım bilmiyprum
Peki sen bilirsin , o zaman ZoomFlow 360X al geçyok hocam beyaz olsun güzel gözüksün bir arkadaşın dediği gibi beyaz sevdası
tamamdırda buna kimse yorum yapmadıPeki sen bilirsin , o zaman ZoomFlow 360X al geç
100 lira fazla ver daha kaliteli ve daha performanslı olsun
pull push nedir?
pull-push nedir
Yoook alacaksan ZoomFlow al AuraFlow alma.tamamdırda buna kimse yorum yapmadı
hem daha ucuzbeyaz sıvı soğutma - Google Alışveriş
www.google.com
tamamdır saolunAlıntıyı görüntüle
Radyatörün iki tarafına da fan takılıyor. Yukarıda olduğu gibi. soğutmada 3-5 derece farklar gözlemlenebiliyor.
Yoook alacaksan ZoomFlow al AuraFlow alma.
İyi olsa onu önerirdim.
zoomflowla auroflowun ne farkı varAlıntıyı görüntüle
Radyatörün iki tarafına da fan takılıyor. Yukarıda olduğu gibi. soğutmada 3-5 derece farklar gözlemlenebiliyor.
Yoook alacaksan ZoomFlow al AuraFlow alma.
İyi olsa onu önerirdim.