şuan Amazon dışında satan bir yer varmı 3300x göremedimde?Arada 500 TL fark var
şuan Amazon dışında satan bir yer varmı 3300x göremedimde?
Arada fps farkı olarak 3300x bir tık daha iyi izlediğim fps testindeDostum Ryzen 5 3600 tabii ki daha iyi bir işlemci, eğer bütçen sıkıntı ise almayabilirsin ama alabiliyorsan almanı tavsiye ederim.
İleride çoklu çekirdeğe ihtiyaç duyulduğunda Ryzen 3 3300X'ten çok daha fazla performans alacak.
böyle bir olayın tarihi falan varmı yoksa sadece sistem yükseltirken falan mı oluyor ?İleride çoklu çekirdeğe ihtiyaç duyulduğunda
Teknobiyotik hazır sistemlerde var diye biliyorum. Ve pc sihirbazın da.şuan Amazon dışında satan bir yer varmı 3300x göremedimde?
şuan Amazon dışında satan bir yer varmı 3300x göremedimde?
tek parçam işlemci kaldı.Teknobiyotik hazır sistemlerde var diye biliyorum. Ve PC sihirbazın da.
heryerde tükenmiş.
Tek işlemci olarak satılmıyor hocam maaleseftek parçam işlemci kaldı.
Öyle gözüktüğüne bakma dostum, işlemci karşılaştırması yaparken mimariye bakılır, sonra da çekirdek sayısına.Arada fps farkı olarak 3300x bir tık daha iyi izlediğim fps testinde
tek parçam işlemci kaldı.
Teknobiyotik P2.5 AMD Ryzen 3 3300X 3.8GHz, RTX2060 6GB, 16GB Ram, 256GB M.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com