Neler Yeni

Yardım AMD RYZEN 5 3600 PİN YAMULMASI

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Yorumlarda 1 kişide daha aynı yerde olmuş yamukluk.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler umarım kendime hakim olup saçma bir şey demem.
yapılabilir evet çözümü var ama en azından bunu 1-2 kere denemiş bir insan yada bu konuda bilgili bir insanın yapması daha iyi olur

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
yapılabilir evet çözümü var ama en azından bunu 1-2 kere denemiş bir insan yada bu konuda bilgili bir insanın yapması daha iyi olur
yamuk olan pinleri düzleştirecek.Dünyayı kurtarmayacak yani.

PinsizAMD

80+ Bronze
boşuna para vermenize gerek yok kendiniz yapabilirsiniz.Fakat yapamayacaksanız servis en iyi cozum.
Ben de teşekkür ederim anakartıda onlara yollasam işlemciyi takabilir'lermi tekrar bir sorun olmasın?

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Bilmiyorum bence en iyisi o parayı verip yaptırmak olacak ilk defa PC topluyorum hayatımda daha önce sadece AMD phenom 2 takmıştım.
telefoncu veya bilgisayarcıya götür ama ince işi iyi yapması lazım

PinsizAMD

80+ Bronze

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Cümleten hayırlı günler arkadaşlar bu forumda ilk konum hatam olursa affola şimdi konumuza dönelim arkadaşlar ben 3 gün önce hepsiburada.com üzerinden R5 3600 satın aldım ilk geldiğinde hiç bakmadım altına falan sonra baktım pinleri düz gibi bende yamulur diye hiç bakmadım arkadaşlar sonra gördüm ki işlemcinin pinleri yamulmuş anakart'a girmiyor sonra ben bunun fotoğrafını çekeyim derken bel hizasından masa mı düştü işlemcim Allah'tan bacakları kırılmadı sadece 4 5 pin yamuldu Garanti aradığımda ilk önceki pinlerin yamuk geldiğini söyledim yani kutudan çıktığında anakarta oturmuyor diye her neyse arkadaşlar benden servis KDV dahil değil tam 25 dolar fiyat istediler vergisiz Bir de vergisi varmış pinleri düzeltecek ler tek Bir de benden onay istediler kırılabilir diye servis adı endeks bilişim sizce verilir mi ? Kendim düzeltmeye çalıştım yapamadım kırılır diye korktun resimlerini yüklüyorum.Şimdiden teşekkür ederim @Abdullah Hacıgül Abdullah abi senin yorumlarınıda bekliyorum..
Dostum bence eğer hepsiburada trendyol gibi bir yerden almışsan iade ile uğraş derim. İşlemci bana böyle geldi kutuda sıkıntı yoktu ama falan diye biraz yalan olucak ama artık sana kalmış satıcı kabul etmezsse bile destekle ugraş 2 hafta falan uğraşırsın baktın olacıgı yok o zaman ya servise yada kendin yaparsın.

PinsizAMD

80+ Bronze
Birde KDV dahil değil dedi adam telefonda?

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya

PinsizAMD

80+ Bronze
Dostum bence eğer hepsiburada trendyol gibi bir yerden almışsan iade ile uğraş derim. İşlemci bana böyle geldi kutuda sıkıntı yoktu ama falan diye biraz yalan olucak ama artık sana kalmış satıcı kabul etmezsse bile destekle ugraş 2 hafta falan uğraşırsın baktın olacıgı yok o zaman ya servise yada kendin yaparsın.
Teşekkür ederim deneyeceğim.

Top Bottom