orjinal pugb'ye göre normalAMD RYZEN 5 3600 aldım arkadaşlar PUBG oynarken 80 derece sabit takılıyor stok fanı var yeni fan alıcak bütçek yok şu an ancak biriktiriyorum yinede stok fanla normalmi bu sıcaklık? PUBG steam bu arada
Millet 90 ı görüyor 80 stok soğutucu ile normalAMD RYZEN 5 3600 aldım arkadaşlar PUBG oynarken 80 derece sabit takılıyor stok fanı var yeni fan alıcak bütçek yok şu an ancak biriktiriyorum yinede stok fanla normalmi bu sıcaklık? PUBG steam bu arada
CPB yi kapattığında fps değişimini söyler misin?AMD RYZEN 5 3600 aldım arkadaşlar PUBG oynarken 80 derece sabit takılıyor stok fanı var yeni fan alıcak bütçek yok şu an ancak biriktiriyorum yinede stok fanla normalmi bu sıcaklık? PUBG steam bu arada
B450 M PRO VDH PLUS bu arada CPB kapatmak ne kadar düşürür fps'imiDostum CPB'i kapatıp sabit GHZ'de kullanırsan o dereceleri baya indirebilrisin.
Anakartın nedir?
teşekkürler deneyeceğim şimdiHissetmezsin emin ol.
yaptım az önce 4.10 ghzlerde geziyordu şimdi 3.58 felan bakalım çok düşürücekmi fps'i nede olsa 0.6 ghz boru değilGHZ'de sabitleyebilirsin CPB'i kapatıp, voltaja ellemedim kendisi verdi.
2700X kullanıyorum.
teşekkür ederim işlemcim 60 70 arası geziyor artık <3GHZ'de sabitleyebilirsin CPB'i kapatıp, voltaja ellemedim kendisi verdi.
2700X kullanıyorum.
Merhaba, bende bugün hazır sistem aldım.Aynı işlemciye sahibim benim işlemci internette gezerken bile fan bir anda hızlanıyor ve hemen yavaşlıyor.Yüksek bir fan sesi geliyor 3-5 saniye sonra kesiliyor sende de böyle bir durum var mı ?yaptım az önce 4.10 ghzlerde geziyordu şimdi 3.58 felan bakalım çok düşürücekmi fps'i nede olsa 0.6 ghz boru değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim işlemcim 60 70 arası geziyor artık <3