AMD RYZEN 5 3600 SICAKLIKLAR NORMALMİ?

Tyruss

80+
Reaksiyon skoru
66
AMD RYZEN 5 3600 aldım arkadaşlar pubg oynarken 80 derece sabit takılıyor stok fanı var yeni fan alıcak bütçek yok şu an ancak biriktiriyorum yinede stok fanla normalmi bu sıcaklık? pubg steam bu arada

AMD RYZEN 5 3600 aldım arkadaşlar PUBG oynarken 80 derece sabit takılıyor stok fanı var yeni fan alıcak bütçek yok şu an ancak biriktiriyorum yinede stok fanla normalmi bu sıcaklık? PUBG steam bu arada
orjinal pugb'ye göre normal

aynen ben de test yaptım cpb açık 4.16 ghzlere çıkıyor ve ısınma sorunu yaşıyorum stock soğutucu yetersiz sen de cpbyi kapatarak sorunu bir nebze de olsa çözebilirsin

En azındna sorun olurmu bu sıcaklık yanma tehlikesi felan olurmu?

AMD RYZEN 5 3600 aldım arkadaşlar PUBG oynarken 80 derece sabit takılıyor stok fanı var yeni fan alıcak bütçek yok şu an ancak biriktiriyorum yinede stok fanla normalmi bu sıcaklık? PUBG steam bu arada
Millet 90 ı görüyor 80 stok soğutucu ile normal

Dostum CPB'i kapatıp sabit GHZ'de kullanırsan o dereceleri baya indirebilrisin.
Anakartın nedir?

CPB yi kapattığında fps değişimini söyler misin?

GHZ'de sabitleyebilirsin CPB'i kapatıp, voltaja ellemedim kendisi verdi.
2700X kullanıyorum.
yaptım az önce 4.10 ghzlerde geziyordu şimdi 3.58 felan bakalım çok düşürücekmi fps'i nede olsa 0.6 ghz boru değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

GHZ'de sabitleyebilirsin CPB'i kapatıp, voltaja ellemedim kendisi verdi.
2700X kullanıyorum.
teşekkür ederim işlemcim 60 70 arası geziyor artık <3

Son düzenleme:
yaptım az önce 4.10 ghzlerde geziyordu şimdi 3.58 felan bakalım çok düşürücekmi fps'i nede olsa 0.6 ghz boru değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim işlemcim 60 70 arası geziyor artık <3
Merhaba, bende bugün hazır sistem aldım.Aynı işlemciye sahibim benim işlemci internette gezerken bile fan bir anda hızlanıyor ve hemen yavaşlıyor.Yüksek bir fan sesi geliyor 3-5 saniye sonra kesiliyor sende de böyle bir durum var mı ?

Geri