- En İyi Cevap
- 20
Dahası
Tamamdır geri taktıktan sonra sistemi açmadan önce sistem montajının fotoğrafını atar mısın?Xfx rx580 ekran kartı bios pilini çıkardım
Tamamdır geri taktıktan sonra sistemi açmadan önce sistem montajının fotoğrafını atar mısın?Xfx rx580 ekran kartı bios pilini çıkardım
TabiTamamdır geri taktıktan sonra sistemi açmadan önce sistem montajının fotoğrafını atar mısın?
Tamamdır geri taktıktan sonra sistemi açmadan önce sistem montajının fotoğrafını atar mısın?
Yok hocam yine aynı hataTamamdır geri taktıktan sonra sistemi açmadan önce sistem montajının fotoğrafını atar mısın?
Hocam işlemcide sorun olabilir mi işlemcide sorun olsa cpu ışığı yanması lazım ama o da ilk açılışta 2 saniye yanıyor ama sonra boot led yanıyorTamamdır geri taktıktan sonra sistemi açmadan önce sistem montajının fotoğrafını atar mısın?
Montajda da bir sıkıntı yok. Ryzen 3 3200G'yi takıp ekran kartıyla tekrardan çalıştırmayı dener misin?Tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam yine aynı hata
Taktım sorunsuz bir şekilde açıldıMontajda da bir sıkıntı yok. Ryzen 3 3200G'yi takıp ekran kartıyla tekrardan çalıştırmayı dener misin?
Tekrar bios güncelledim ama yine görseldekinin aynısını yüklediMontajda da bir sıkıntı yok. Ryzen 3 3200G'yi takıp ekran kartıyla tekrardan çalıştırmayı dener misin?
Kendi sitesindeki bios kodu yazanla kurduğumuz biosun başı ve sonu farklı tarih te farklı ben anlamadım bundan bir şey yaMontajda da bir sıkıntı yok. Ryzen 3 3200G'yi takıp ekran kartıyla tekrardan çalıştırmayı dener misin?
Bir sorun yok hocam. Yeni aldığın Ryzen 5 5500 işlemcinde donanımsal bir sorun olabilir. Şuan görüntüyü ekran kartınla alıyorsun di mi?Taktım sorunsuz bir şekilde açıldı
Tekrar bios güncelledim ama yine görseldekinin aynısını yükledi
Kendi sitesindeki bios kodu yazanla kurduğumuz biosun başı ve sonu farklı tarih te farklı ben anlamadım bundan bir şey ya
3200g ile görüntüyü direkt ekran kartından aldım ama aynı şekilde 5 5500 takınca görüntü gelmiyor anakart iade oluşturdum bu gün alacaklarBir sorun yok hocam. Yeni aldığın Ryzen 5 5600 işlemcinde donanımsal bir sorun olabilir. Şuan görüntüyü ekran kartınla alıyorsun di mi?
Olur da anakart sorunsuz ise işlemcide sorun var ise işlemciyi de yollayacağımBir sorun yok hocam. Yeni aldığın Ryzen 5 5600 işlemcinde donanımsal bir sorun olabilir. Şuan görüntüyü ekran kartınla alıyorsun di mi?
O yeni almış olduğun Ryzen 5 5500 işlemci de sorun olduğunu düşünüyorum. Anakartlık bir durum yok.3200g ile görüntüyü direkt ekran kartından aldım ama aynı şekilde 5 5500 takınca görüntü gelmiyor anakart iade oluşturdum bu gün alacaklar
Olur da anakart sorunsuz ise işlemcide sorun var ise işlemciyi de yollayacağım