Nays'a kredi kartından bakiye ekleniyor muydu acaba?3537tl satılıyor nays ile 3184 düşüyor bunu düşünebilirsiniz Türkiye garantisi var en azindan.Amd Ryzen 5 5600 3.5 Ghz Am4 32 Mb Cache 65 W Işlemci Box ( Kutulu,fanlı ) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Amd Ryzen 5 5600 3.5 Ghz Am4 32 Mb Cache 65 W Işlemci Box ( Kutulu,fanlı ) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynı şekilde ben de sipariş verdim 6 taksit saniyesinde iptal edildi madem stok yok ne diye oraya koyarsınız ki allahtan para direk iade olduDayanamayıp sonunda 6 taksit olarak aldım ancak birkaç dakika sonra iptal edildi bildirimi geldi. Kart veya banka ile ilgili bir problem yok limit var ve sürekli alışveriş yaptığım kart. Stokta da duruyor hala ürün sizce ne yapmalıyım ?
ben arayıp iletişime geçtim bana dedi ki karttaki isimle hesaptaki isim uyuşmamış diye olabilir. Ödeme beklemede kalmış onay vermemişsiniz. Dedim bana onay bilgisi gelmedi zaten 1 dk içinde iptal oldu ne ara beklemede kaldıAynı şekilde ben de sipariş verdim 6 taksit saniyesinde iptal edildi madem stok yok ne diye oraya koyarsınız ki allahtan para direk iade oldu
Karttaki isimle hesap isminin pek alakalı olcağını düşünmüyorm telefona gelen şifreyi girdim 1 dk oldu olmadı iptal oldu stok yok yüksek ihtimalle ama satışta tutuyolar ürünüben arayıp iletişime geçtim bana dedi ki karttaki isimle hesaptaki isim uyuşmamış diye olabilir. Ödeme beklemede kalmış onay vermemişsiniz. Dedim bana onay bilgisi gelmedi zaten 1 dk içinde iptal oldu ne ara beklemede kaldı
Benden kaynaklı olduğunu düşünüyordum sen de yazınca anladım sorun amazonda almak isteyen arkadaşlar dikkat etsin böyle bir sorun varben arayıp iletişime geçtim bana dedi ki karttaki isimle hesaptaki isim uyuşmamış diye olabilir. Ödeme beklemede kalmış onay vermemişsiniz. Dedim bana onay bilgisi gelmedi zaten 1 dk içinde iptal oldu ne ara beklemede kaldı
O da olabilir.Yarın deneyeceğimHızlı teslimat seçerseniz muhtemelen iptal olmayacaktır.
Kart adıyla aynı isimde hesap açtım yine anında iptal oldu. Sorun onlardan kaynaklı diye düşünüyorum. Neyse saldım yine bu civara düşer elbet.aynı iptal durumu bende de var, yüzlerce malzeme aldım ilk defa böyle saçma bir hata gördüm. ürün muhtemelen stokta yok ancak satışa kapatmamışlar.