Neler Yeni

🔥İndirim AMD Ryzen 5 5600 2978 TL (+156 TL kargo)

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Hakan AĞCA
İyi fiyat

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Amazon germany de 2 yıl ücret iadesi yapıyorlar. Tamirat yahut değişim yok. İlk 30 gün ücretin tamamı, sonraki süreçte depozito ve vergi hariç ücret iadesi.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
758
İsim
Caner

Zelaroth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Gereksiz Hesap

krammer

80+ Bronze
Dayanamayıp sonunda 6 taksit olarak aldım ancak birkaç dakika sonra iptal edildi bildirimi geldi. Kart veya banka ile ilgili bir problem yok limit var ve sürekli alışveriş yaptığım kart. Stokta da duruyor hala ürün sizce ne yapmalıyım ?

Slayd53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Osman Tarık Arıcı
Dayanamayıp sonunda 6 taksit olarak aldım ancak birkaç dakika sonra iptal edildi bildirimi geldi. Kart veya banka ile ilgili bir problem yok limit var ve sürekli alışveriş yaptığım kart. Stokta da duruyor hala ürün sizce ne yapmalıyım ?
Aynı şekilde ben de sipariş verdim 6 taksit saniyesinde iptal edildi madem stok yok ne diye oraya koyarsınız ki allahtan para direk iade oldu

krammer

80+ Bronze
Aynı şekilde ben de sipariş verdim 6 taksit saniyesinde iptal edildi madem stok yok ne diye oraya koyarsınız ki allahtan para direk iade oldu
ben arayıp iletişime geçtim bana dedi ki karttaki isimle hesaptaki isim uyuşmamış diye olabilir. Ödeme beklemede kalmış onay vermemişsiniz. Dedim bana onay bilgisi gelmedi zaten 1 dk içinde iptal oldu ne ara beklemede kaldı

Slayd53

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Osman Tarık Arıcı
ben arayıp iletişime geçtim bana dedi ki karttaki isimle hesaptaki isim uyuşmamış diye olabilir. Ödeme beklemede kalmış onay vermemişsiniz. Dedim bana onay bilgisi gelmedi zaten 1 dk içinde iptal oldu ne ara beklemede kaldı
Karttaki isimle hesap isminin pek alakalı olcağını düşünmüyorm telefona gelen şifreyi girdim 1 dk oldu olmadı iptal oldu stok yok yüksek ihtimalle ama satışta tutuyolar ürünü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benden kaynaklı olduğunu düşünüyordum sen de yazınca anladım sorun amazonda almak isteyen arkadaşlar dikkat etsin böyle bir sorun var

Mr Sayar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Mustafa Sayar
İlgilendiği Kategoriler
2.el alım satım
aynı iptal durumu bende de var, yüzlerce malzeme aldım ilk defa böyle saçma bir hata gördüm. ürün muhtemelen stokta yok ancak satışa kapatmamışlar.

sertberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Erhan Erhan
Hızlı teslimat seçerseniz muhtemelen iptal olmayacaktır.

krammer

80+ Bronze
aynı iptal durumu bende de var, yüzlerce malzeme aldım ilk defa böyle saçma bir hata gördüm. ürün muhtemelen stokta yok ancak satışa kapatmamışlar.
Kart adıyla aynı isimde hesap açtım yine anında iptal oldu. Sorun onlardan kaynaklı diye düşünüyorum. Neyse saldım yine bu civara düşer elbet.

krammer

80+ Bronze
Fiyat düşmüş biraz daha stok hâlâ var görünüyor ancak denediğimde yine iptal oluyor. Taksitli olarak aldığım için mi bilmiyorum dün geceden beri Amazondan alabilen var mıdır ?

Top Bottom