@Osman Kadir SE-214-XT veya Freezer 34 Duo. Benim PC maksimum 61 dereceyi gördü 34 Duo ile.
Cinebench ya da farketmez bu gibi uygulamalar işlemciyi tam yüke sokar. Yani ALL CORE BOOST hızında çalışır. Benimki serin olduğu için 4199mhz çalışıyor böyle testlerde. Bu işlemcinin all core boost frekansı 4200mhz zaten. Ancak oyunlarda işlemci tam yüke girmediği için SINGLE CORE BOOST devreye girer ve en az bir çekirdek 4450mhz çalışır.Evet hocam satmayı düşünüyorum ilgilenirseniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
@münşi hocam cinebench testinde 4450 mhz ye çıkıyor mu sizin işlemci? Benim çıkmıyor. 3.9 da kalıyor. Cpb açık. Oyunlarda çıkıyor. Turbo hızlara
Görev yöneticisinden baktınız mı hic? 4 ghz in üstüne çıkmıyor bende. Sıcaklık 50 derecedeCinebench ya da farketmez bu gibi uygulamalar işlemciyi tam yüke sokar. Yani ALL CORE BOOST hızında çalışır. Benimki serin olduğu için 4199mhz çalışıyor böyle testlerde. Bu işlemcinin all core boost frekansı 4200mhz zaten. Ancak oyunlarda işlemci tam yüke girmediği için SINGLE CORE BOOST devreye girer ve en az bir çekirdek 4450mhz çalışır.
muhtemelen desteği var derken takıp kullanabilirsin değilde güncellemeyi yapıp kullanabilirsin demek istemişlerdir,biosunu güncelleyip dene muhtemelen olacaktırİşlemciyi sonunda teslim aldım lakin kasaya taktıktan sonra bir kere görüntü geldi daha sonra hiç gelmedi. Eski işlemciyi takınca görüntü geliyor ama 5600 ü takınca gelmiyor. İlk takışımda bilgi ekranı kaldı f1'e basıp ayarları sıfırlayın vs gibi. O ekran gitti daha görüntü alamadım. Anakart Msi B350. Servisle görüştüğümde son bios ile 5. nesil desteği olduğu bildirdiler. Alanlar arasında benzer sorunu yaşayıp çözebilen oldu mu?
Görev yöneticisinden de baktım ama daha detaylı bilgi veren HW Monitor, Core Temp, Cpuz gibi programlardan işlemci frekansını anlık takip ederim. Cinebench testlerinde tüm çekirdekler 4199mhz sıcaklık da 70lerde. Sizin sıcaklık 50lerdeyke 4ghz geçmiyorsa bios falan güncelleyin anakart neydi?Görev yöneticisinden baktınız mı hic? 4 ghz in üstüne çıkmıyor bende. Sıcaklık 50 derecede
Beyler standart kargo ile satın almıştım. Kargomdan 5 gündür bir haber yok sizde de böyle oldumu ?
Az önce mng ile konuştum adınıza kargo yok dedi. Şuan gümrüğe takıldığını düşünüyorumbu son yazıdan sonra mng ile sms geldi bana 7-8. günde elime ulaştı
Az önce mng ile konuştum adınıza kargo yok dedi. Şuan gümrüğe takıldığını düşünüyorum