Neler Yeni

Yardım AMD Ryzen 5 5600 Delid yapsam 5.1GHz-5.2GHz AllCore kaldırır mı?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Bu kart en iyi kart değil miydi ya sizin gözünüzde ne ara kötü kart oldu :D Reddit de RX 7900XT nin wattman hataları ile kaynıyor gidin bir bakın istiyorsanız. Neden geçtiğiniz belli sizi de kesmemiş.
ben kartı 1.5 yıl kullandım istesem çok daha önce satardım

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
ben kartı 1.5 yıl kullandım istesem çok daha önce satardım
Demi o zamanlar 2.el de mining varken pahalı idi çünkü nvidia da yapılamazken amd kartlarda çok rahat yapılıyordu bu kartlar çoğunlukla mining kartları olduğu için uyguna koyup piyasaya düşürdüler şimdi ne yapsınlar rx 6900xt kartını mining bitti oyuncular halay çekiyor ama 2.el kolay kolay amd kart almayacak millet hele ki o kart mining kartı ise :D

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Tartıştığınız konuya bak çocuk gibi kavga ediyorsunuz.Okurken tilt oldum.İşlemcinin limitini kaldırmak garanti falan götürmez bu arada, hiçbir şekilde farkedemezler.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Tartıştığınız konuya bak çocuk gibi kavga ediyorsunuz.Okurken tilt oldum.İşlemcinin limitini kaldırmak garanti falan götürmez bu arada, hiçbir şekilde farkedemezler.
Evet çünkü haklıyım knk konu da ayrıca limit kaldırıp o işlemci bir yanarsa işlemci direk garanti dışı çünkü adamlar buna limit koymuş 90 dereceye çıkarsa yanmasın restart atsın diye. Limit kaldırınca Prime95 gereğinden fazla watt çekip işlemciyi gereksiz ısılara ulaştıracak ve restart atamadığından dolayı yanacak. Bilgisayarı açamaya çalıştığımda açamayacak sonra servise götürdüğümde başka bir bilgisayara takıp görüntü alamadıklarında işlemcinin limit ayarını kaldırıldığını anlayacaklar çünkü pinlerin de bir zorlama olmadığından başka bir bir ihtimal veremeyip garanti dışı kalmıştır diyecekler. "FARK EDEMEZLER" diye bir şey asla ve ben bu riske girmem!

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
denemek istiyorum da soğutabilsem macunu thermal grizzly kryonaut extreme sürsem 3-4 derece fark eder mi ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu diyorum zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

EKWB bir tık gerisinde sadece :D
ben 5800x3dde mx4tten kryonauta geçtim r23te 4 derece farketti

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
ben 5800x3dde mx4tten kryonauta geçtim r23te 4 derece farketti
alasım var aslında cooler master mastergel maker nano tüpünün etiketini çıkarmıştım 2-3 sıkımlık bir şeyi kalmış bir değişiklik olsun hem fark olur diyorum ama 520₺ de 5.5Gram için biraz abartı fiyat gibi geliyor cooler master cyrofuze vardı 14 w/mk iletkenliği olan onu ülkemizde bir bulabilsem.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Bu işlemci bir soğusa youtube kanala video çekeceğim valla :(
Bu CPU soğutabileceğim şuan bir tek bildiğim LT720 + Flux 360 var.
Screenshot_1.png

Top Bottom