Thermal grizly Hydronaut, Kryonaut piyasanın en iyilerindendir.
Arctic MX4 veya MX6 da güzel macunlardır ancak Thermal Grizly ler daha kaliteli
Pardon hocam MX4 ile baz almışım. MX6 hatırladığımdan daha iyimiş bi ara fiyatları arşa çıkmıştı.
Her şey ısı iletimi değildir maddenin yoğunluğu ve ömrü de önemlidir mx6 pahalıdır ama oldukça uzun ömürlü bir macundur zaten bu seviye ürünler arasında 1-2 derece oynayacaktır çok kasmamak lazım alacağı hiç bir model pişman etmez.Pardon hocam MX4 ile baz almışım. MX6 hatırladığımdan daha iyimiş bi ara fiyatları arşa çıkmıştı.
Ne alırsan al stok soğutucu kullandığın sürece çöp.Ryzen 5 5600 Termal macun önerisi
Yo testlerini yanlış hatırlıyormuşum. Bu arada MX6 şuan Thermal grizly lerden daha uygun duruyor.Her şey ısı iletimi değildir maddenin yoğunluğu ve ömrü de önemlidir mx6 pahalıdır ama oldukça uzun ömürlü bir macundur zaten bu seviye ürünler arasında 1-2 derece oynayacaktır çok kasmamak lazım alacağı hiç bir model pişman etmez.
Aşağı yukarı denk ürünlerdir biri intel sistemde öne geçerse diğeri amd sistemde öne geçer öyle düşünün.Yo testlerini yanlış hatırlıyormuşum. Bu arada MX6 şuan Thermal grizly lerden daha uygun duruyor.
(Thermal Grizzly Hydronaut daha mı iyi bilmiyorum)
Arctic Mx6 / Thermal grizly Kryonaut hangisini önerirsin?Her şey ısı iletimi değildir maddenin yoğunluğu ve ömrü de önemlidir mx6 pahalıdır ama oldukça uzun ömürlü bir macundur zaten bu seviye ürünler arasında 1-2 derece oynayacaktır çok kasmamak lazım alacağı hiç bir model pişman etmez.
Ne thermali hocam ne gerek var oc mi abanacaksın? Orta fiyat gelid veya arctic'in modellerinden birini al geç. mx-5 biraz daha katı pek önermiyorlar sadece.Arctic Mx6 / Thermal grizly Kryonaut hangisini önerirsin?
mx6 yı ekran kartlarına tavsiye ediyorum cpu için mx4 gayet yeterli bir macun zaten yılda bir temizlik amacıyla sökünce yenilersin on numara olur ben 250 liraya 8 gramlık olanı aldım heralde bir 5-6 yıl yeter banaArctic Mx6 / Thermal grizly Kryonaut hangisini önerirsin?