Yardım AMD RYZEN 5 5600 İŞLEMCİM İÇİN HAVA SOĞUTMA ÖNERİSİ ACİLLL!!

engin147

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır kule tipi sotucu bakıyorum herkes farklı Bi şeyler söylüyor ben 2 model kestirdim gözüme size danışmak istedim tekrardan ona göre sipariş vercm işlemcim amd ryzen 5 5600 anakartım asus prime b450m-k ıı

Bu ikisi arasında kaldım aklımdaki 2 fanlı olan dark modeli ama sizdende tavsiye bekliyorum

214xt yi alın çok başarılı soğutması.

Merhaba arkadaşlar 1 haftadır kule tipi sotucu bakıyorum herkes farklı Bi şeyler söylüyor ben 2 model kestirdim gözüme size danışmak istedim tekrardan ona göre sipariş vercm işlemcim amd ryzen 5 5600 anakartım asus prime b450m-k ıı

Bu ikisi arasında kaldım aklımdaki 2 fanlı olan dark modeli ama sizdende tavsiye bekliyorum

bütçe ve kasan nedir?

aynı işlemci bende var 120mm sıvı soğutma ile işi çözüyorum sanada tavsiye ederimm hem hava soğutmadan sessiz çalışıyor

1000 tl ye kadar bütçem var bahsettiğim dark freezer x123 duo 2 fanlı modeli kötümü 4 bakır ısı borusu var fiyatıda uygun baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe ve kasan nedir?
1000tl ye kadar bütçem var

Kasam bu.

1000 tl ye kadar bütçem var bahsettiğim dark freezer x123 duo 2 fanlı modeli kötümü 4 bakır ısı borusu var fiyatıda uygun baya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000tl ye kadar bütçem var

Kasam bu.
bence az bütçeyi arttırıp burstt assasin al arttıramam dersen dark freezer x127 al oda yeter.

Bu biraz bütçemi aşıyor hocam biraz sessiz çalışan kule tipi istysn aslında ama ıd cooling X214 alcm heralde darkı kmse tavsiye etmiyor nedense aklımda o vardı ilk çünkü uygun fiyatlı olduğu için

iyi bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,950
Üyeler
185,353
Son üye
tomplatz
Geri