Neler Yeni

amd ryzen 5 5600 sıcaklık düşürme

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emirhan
merhaba herkese amd ryzen 5 5600 işlemcili bir sistemim var daha alalı 1 ay anca olucak herkesin dediği gibi çok ısınıyor oyunlarda 80-85 civarında takılıyor boşta 55-60 derecelerde bazı yerlerde gördüm undervolt işlemi varmış nasıl yapıldığı hakkında bilgi verebilirmisiniz veya soğutucu hariç başka nasıl öneri verebilirsiniz?

Jolteon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yasin
soğutucu neden istemiyorsun dostum bende de aynı işlemci var 500 tllik soğutucuyla bitirdim bu problemi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soğutucu neden istemiyorsun dostum bende de aynı işlemci var 500 tllik soğutucuyla bitirdim bu problemi
soğutucu için yüksek bütçem yok ama 500tl lik için alabilirim performansından memnun musun kaç derecelere kadar indiriyor ve linkini atarmısın rica etsem

Jolteon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yasin
forumda 2 arkadaşa daha tavsiye etmiştim ben de bay araştırarak aldım çok memnunum yük testi yapmadım ama ben pc kullanırken en yüklü oldugu zaman warzone + yayın + chrtome sekmeleri + dc + ve max gördüğüm sıcaklık bugüne kadar 68 falan sanırım. Ama genelde 62-65 arası çalışıyor.. Ben 450ye almıştım bunu 560 olmuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
forumda 2 arkadaşa daha tavsiye etmiştim ben de bay araştırarak aldım çok memnunum yük testi yapmadım ama ben pc kullanırken en yüklü oldugu zaman warzone + yayın + chrtome sekmeleri + dc + ve max gördüğüm sıcaklık bugüne kadar 68 falan sanırım. Ama genelde 62-65 arası çalışıyor.. Ben 450ye almıştım bunu 560 olmuş
teşekkür ederim daha önce hiç kule tipi soğutucu montajı yapmadım birazda ondan korkuyorum bişey olur diye önerebileceğiniz video var mı?

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
soğutucu için yüksek bütçem yok ama 500tl lik için alabilirim performansından memnun musun kaç derecelere kadar indiriyor ve linkini atarmısın rica etsem
500TL bütçede alınacak en mantıklı soğutucu denilebilir. Rakibi ID-Cooling SE 224XT

Jolteon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Yasin
ben de ilk defa yaptım anakartım eski olmasına rağmen gıdı gıdına sığdı. Elimi biraz yara bere ettim ama sonuç güzeldi :) aldıktan sonra siteye ulaş direk mailine bi video atarlar ben şu an bulamadım gündüz detaylı bakabilirim.

Top Bottom