❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 5700x 4700 TL

Reaksiyon skoru
45
fiyat çok iyi hepsiburada'dan alacaktım şimdi amazon'dan alasım var fakat 18 gün önce soğutucu siparişi verdim daha ülkeye bile giriş yapmadı sıkıntı olur mu ki?

Çok iyi fiyat. 2 ay önce 4.9kya almıştım hepsiburada üzerinden.

Güzel fiyat.

Amd çıldırdı ardı ardına işlemci indirimleri konusu geliyo hepsini alasım geliyo güzel fiyatlar :)

fiyat çok iyi hepsiburada'dan alacaktım şimdi amazon'dan alasım var fakat 18 gün önce soğutucu siparişi verdim daha ülkeye bile giriş yapmadı sıkıntı olur mu ki?
Tahmini teslim süresi içerisinde gelir sıkıntı olmaz. O süreyi geçti mi?

Bende wd ssd aldım ülke ülke gezip gelir en fazla. Bekleyebilirseniz güzel fırsat bence. Ben kazık yedim 6100 tl'ye aldım. Bari birileri indirimle alsın.

Güzel fiyat.

Tahmini teslim süresi içerisinde gelir sıkıntı olmaz. O süreyi geçti mi?
5 gün daha var bir de yurtdışından 2 ürün aldım bu ay 3. ürün alırsam gümrükte sıkıntı çıkar mı? Öyle bir şey okumuştum geçenlerde ve 150 euro üstü olduğu için farklı bir olay vardı sanırım fazla para isteme tarzı bir bilgin var mı?

5 gün daha var bir de yurtdışından 2 ürün aldım bu ay 3. ürün alırsam gümrükte sıkıntı çıkar mı? Öyle bir şey okumuştum geçenlerde ve 150 euro üstü olduğu için farklı bir olay vardı sanırım fazla para isteme tarzı bir bilgin var mı?
Aylık 5 ürün alma hakkın var. Daha fazla istersen ailenden başkası adına alırsın. Sıkıntı olmaz dostum. 150 euro mevzusunun güncel durumunu bilmiyorum bu ay yurtdışından 4 ürün aldım ama 150 euro değildi hiçbiri. Zaten Amazon üzerinden alırsan hiç sorun dahi olmaz bu mevzular merak etme.

olm bi cocuk konu acmıstı ıncehesaptakını almamıstır umarım

Yeni işlemciler geleceği için ellerindekileri çıkarıyorlar. Zaten ancak bizim gibi geri kalmış batan bir ülke alır bu işlemcileri millet am5 soket yeni işlemcileri alıcak çıkınca. :D

Abi rx6750 xt aldım 10900 den 4 gün sonra 8900 dan indirime girdi 5700x aldım 6100 den şimdi 4500 oldu ne şans bizdeki ya indirime girmesini istediğiniz bir şey varsa bana para toplayıp verin ben alınca düşer sizde topluca alırsınız.
Post automatically merged:

hocam aradaki fiyat farkı çok fazla bence al bekle gelmesini bende ssd aldım bekliyorum amazon germanyden cuma günü hollandadan uçak kalktı gözüküyor ama yolda korsanlar uçağı kaçırdı herhalde yada esad bombaladı bizim uçağı

Geri