mehmet çavuş
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
hocam sistemi kurdunuz mu yoksa hazırda var mıselamlar ben amd ryzen 7 5700x almayı düşünüyom elidede rtx 4060 ti 16gb ekran kartı var darboğaz sıkıntısı yaşarmıyım işlemci çok mu yüksekte kalır
hazırda var sadece işlemciyi değiştiricem ben ryzen 5500 kullanıyom onu yükseltmek istiyomhocam sistemi kurdunuz mu yoksa hazırda var mı
darboğaz yapmazhazırda var sadece işlemciyi değiştiricem ben ryzen 5500 kullanıyom onu yükseltmek istiyom
darboğaz yapmazhazırda var sadece işlemciyi değiştiricem ben ryzen 5500 kullanıyom onu yükseltmek istiyom
yaşamazsınız rahat çalışır.selamlar ben amd ryzen 7 5700x almayı düşünüyom elidede rtx 4060 ti 16gb ekran kartı var darboğaz sıkıntısı yaşarmıyım işlemci çok mu yüksekte kalır
işlemcinin yüksekte kalması darboğaz yaşatmaz istersen git 9800x3d tak yine sorun olmaz önemli olan işlemcinin düşük kalmaması.selamlar ben amd ryzen 7 5700x almayı düşünüyom elidede rtx 4060 ti 16gb ekran kartı var darboğaz sıkıntısı yaşarmıyım işlemci çok mu yüksekte kalır
peki ne almalıyım işlemci olarakDarboğaz olmaz ama ikisi de mantıklı seçim değil bence
ddr5 geçip 7500f almak daha iyi olur hali hazırda bütçeniz varsa.peki ne almalıyım işlemci olarak
Şuan elinde hiç parça var mı sıfırdan mı topluyorsun? Bütçe nepeki ne almalıyım işlemci olarak
parça değişikliği olucak bütce 10 kŞuan elinde hiç parça var mı sıfırdan mı topluyorsun? Bütçe ne