Neler Yeni

Amd ryzen 7 5700x3d almayı düşünüyorum ddr4 anakart önerir misiniz??

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Enes Kuvvetli
Hocam kesinlikle ddr4te kalmanızı önermem 7500f hayli hayli işinizi görür anakartı çok giriş seviyesi tutmayıp en az bi b650 gaming plus vs seviyesinde tutarsanız ilerde 9800x3d gibi işlemcilere yükselttiğinizde çok yerinde bir seçim olacaktır
b650 anakartın linkini atabilirmisiniz benim baktıklarımda fiyat farkları çok fazla hangisi oldupunu anlamadımda

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Enes Kuvvetli
7500F işlemciyle bu anakartı alabilirsin.

bu anakartlar normalden daha küçük oluyor diye biliyorum ısınma sorunları olduğunu duydum doğrumudur

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Yunus Emre Uzun
bu anakartlar normalden daha küçük oluyor diye biliyorum ısınma sorunları olduğunu duydum doğrumudur
hocam küçüklüğü ısıyı çok etkilemez ki zaten ryzen 5 kullanacaksanız o da sorun olmaz ben ileride x3d ye geçerseniz diye şu modelde önerdim bütçe çıkarsa

Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam küçüklüğü ısıyı çok etkilemez ki zaten ryzen 5 kullanacaksanız o da sorun olmaz ben ileride x3d ye geçerseniz diye şu modelde önerdim bütçe çıkarsa

şu modellerde var

ben msi tercih ederdim 3 ü arasından

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Muhammed Enes Kuvvetli

Mesaj otomatik birleştirildi:

şu modellerde var

ben msi tercih ederdim 3 ü arasından
ama sanki ddr4 le daha ucuza gelmiyor mu pahalı diyodunuz ama anakartlar işlemci deki fiyat farklarını kapatıyor

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Yunus Emre Uzun
ama sanki ddr4 le daha ucuza gelmiyor mu pahalı diyodunuz ama anakartlar işlemci deki fiyat farklarını kapatıyor
hocam düz giriş seviyesi 3 4 arası bir anakartta tercih edebilirsiniz ben ileride 9800x3d falan takarsınız diye bunu önerdim

forzabagimlisi

80+ Bronze

ynsemreuzun

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Yunus Emre Uzun
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri