Faz değeri farkı var senin attığını çok tavsiye etmeyiz 55super hocamın ilk attığı anakartın altına düşmeyin derim wifisinden ziyade güç besleme farkı var ikisi arasında ki buda verdiğin 1000 tlnin hakkını vericek derecede fazlaMSI Pro B650M-P AMD B650 6000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
MSI Pro B650M-P AMD B650 6000 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu olur mu? wifi ihtiyacım yok
Faz değeri farkı var senin attığını çok tavsiye etmeyiz 55super hocamın ilk attığı anakartın altına düşmeyin derim
Attığım modelin altına düşme, VRM yapıları güçlü işlemcilerle zorlanır baya.
hocam zaten üstte açıkladı gene maalesef aslan besleyen yemini düşünmez misali olucak 6000 tlnin altındaki anakartlar 7900x i pek kurtarmıyor maalesef
tamamdır o zamanhocam zaten üstte açıkladı gene maalesef aslan besleyen yemini düşünmez misali olucak 6000 tlnin altındaki anakartlar 7900x i pek kurtarmıyor maalesef
Hocam hala devam ediyormu bilmiyorum ancak ddr5 platformu ilk geldiğinde 4 slotlarda sorunlar oluyordu başta belirttiğim gibi hala devam ediyormu bilmiyorum onu iyice bir araştırın derimtamamdır o zaman
bende mevcuttaki ramler bunlar, değiştirmem gerekiyor mu DDR5 olduğu için? yoksa kullanmaya devam edebilir miyim? eğer kullanmaya devam edebilirsem 32gb daha aynı ramden alıp 4 slot totalde 64 gb ram yapıcam.
DDR5 olarak alman lazım eskileri kullanamazsın maalesef. 2x32GB al almışken 4 slotla uğraşma.tamamdır o zaman
bende mevcuttaki ramler bunlar, değiştirmem gerekiyor mu DDR5 olduğu için? yoksa kullanmaya devam edebilir miyim? eğer kullanmaya devam edebilirsem 32gb daha aynı ramden alıp 4 slot totalde 64 gb ram yapıcam.
Hocam hala devam ediyormu bilmiyorum ancak ddr5 platformu ilk geldiğinde 4 slotlarda sorunlar oluyordu başta belirttiğim gibi hala devam ediyormu bilmiyorum onu iyice bir araştırın derim
tamamdır o zaman
pardon attığınız ramler ddr4 müş ben ddr5 sandım evde değilimde çok dikkatli bakamadımddr5 anakarta ddr4 ram takılmaz deniyor slotları farklıymış sanırım, çok uzak kaldım teknolojiden bu aralar
Hocam kendisi 64 gb ram arıyor 32 gb render için eskiye kıyasla daha az performanslı teknoloji her gün gelişiyor sonuçtaİndirimi kaçırma gayet güzel fiyatLEXAR ARES 32GB (2X16GB) DDR5 6000Mhz CL30 1.35V Beyaz PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LEXAR ARES 32GB (2X16GB) DDR5 6000Mhz CL30 1.35V Beyaz PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anakartta da MSI B650 Gaming Plus Wifi gayet iyi
CL30 çok yüksek değil mi ? bu ramler iyi mi attığınız? bir de 64 gb istiyorum aslındaİndirimi kaçırma gayet güzel fiyatLEXAR ARES 32GB (2X16GB) DDR5 6000Mhz CL30 1.35V Beyaz PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LEXAR ARES 32GB (2X16GB) DDR5 6000Mhz CL30 1.35V Beyaz PC Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Anakartta da MSI B650 Gaming Plus Wifi gayet iyi
Attığım MHz değerlerinde CL30 çok iyi değer şu aşamada. DDR4 3200-3600 ile karıştırmaCL30 çok yüksek değil mi ? bu ramler iyi mi attığınız? bir de 64 gb istiyorum aslında