Alıntıyı görüntüleHayır destekliyor 3.nasıl işlemcilerin hepsini, bios update ile daha stabil oluyor hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:
destekliyor olsa bile 3900x gibi bir işlemci için b450-f çok saçma olur.
Alıntıyı görüntüleHayır destekliyor 3.nasıl işlemcilerin hepsini, bios update ile daha stabil oluyor hatta
O varsayılan dostum, BIOS update ile destekleniyorlar. Hatta bu veri güncellenmemiş olabilir çünkü bazı modeller direkt olarak Gen.3 desteği getiren BIOS sürümü ile üretilmeye başlandı. Ayrıca satıcı sitesinden veri alıp bakmak ta nedir, kendi orijinal sürekli güncellenen sayfalarından veri alınır satıcılardan değil.Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
X570 modellerine bakabilirsinAMD ryzen 9 3900x islemci ile kullanabilecegim uygun fiyatlı anakart öneriniz neler olur
Hocam evet baktım ryzen 9 da destekliyormuş kusura bakmayın ama bunun yinede saçma olmadığı anlamına gelmezO varsayılan dostum, BIOS update ile destekleniyorlar. Hatta bu veri güncellenmemiş olabilir çünkü bazı modeller direkt olarak Gen.3 desteği getiren BIOS sürümü ile üretilmeye başlandı. Ayrıca satıcı sitesinden veri alıp bakmak ta nedir, kendi orijinal sürekli güncellenen sayfalarından veri alınır satıcılardan değil.
Alıntıyı görüntüle
Böyle üst seviye bir işlemci var ortada kaldırmayabilirB450M kullanılabilir.
Ben ona bir şey demedim, ben sadece destek konusunda uyarıda bulundum. Zaten üstlerde benim de mesajım var, bakarsanız görebilirsiniz. B450 R9 için uygun bir chipset değil.Hocam evet baktım ryzen 9 da destekliyormuş kusura bakmayın ama bunun yinede saçma olmadığı anlamına gelmez
Hocam bende size ithafen söylemedim, yukarıda arkadaş doğru söylemiş her şeye b450m öneriliyo ona ithafen söyledim.Ben ona bir şey demedim, ben sadece destek konusunda uyarıda bulundum. Zaten üstlerde benim de mesajım var, bakarsanız görebilirsiniz. B450 R9 için uygun bir chipset değil.