ya intel fanboyu musun allah allah frekansıyla niye karşılaştırıyorsunamd 7nmde frekans olarak yetişemedi intel 14nmde yaptığı gibi sınırları zorlarsa 11nesilde bence öne geçebilir
ya intel fanboyu musun allah allah frekansıyla niye karşılaştırıyorsunamd 7nmde frekans olarak yetişemedi intel 14nmde yaptığı gibi sınırları zorlarsa 11nesilde bence öne geçebilir
10. nesiller daha yeni çıktı ve daha 4. nesil ryzenler çıkmadıBildiğiniz gibi intel 9.nesil gibi vasat işlemciler çıkardı
sövmeyin amd'ci filan değilim
i9 10.nesil işlemci ryzen 9 3900x'den daha fazla fps veriyor
bak
Amd şuan 7nm ama sen bilirsinintel 11.nesilde 10nmye geçecek bence ısınma sorunu ortadan kalkınca intel amdye sağlam bir darbe indirebilir
aynen öyle, 10700KF ve 3070 mesela çok iyi olur. Ama 10700K alıcam diye 3060 almak olmazAmd şuan 7nm ama sen bilirsin
Amd işlemcide eğer bütçe aşırı yüksek değilse bitince tercihim intel işlemci alıcağıma ekran kartı yükseltirim
Ben de aynısi.AMD nin ekran kartında gözümdeki rolü sadece Nvidia nın fiyatlarını aşağı çekmesi
Seviyorum seni takipaynen öyle, 10700KF ve 3070 mesela çok iyi olur. Ama 10700K alıcam diye 3060 almak olmaz
yalnız AMD anakartlarıda pahalı ucuz değil yani intel z490 ile x570 karşılaştırdığımızda 300-500TL oynuyor. Ama işlemcilerinde 1000TL oynuyorDüzgün bir intel işlemci almak istiyorsan yüksek bütçelere ihtiyacın var.
Düzgün bir AMD işlemcisi almak istersen alternatiflerin var ve anakartları ucuz.
İstediğin gibi her işlemcisine OC yapma imkanın var. Nasıl kaybediyor bu savaşı anlamadım?