eminn_
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 579
Olmaz bence.Olursa saçma sistem olmuş olur.internetim 75 mbsn sistemim ryzen 5 3600 4.2 ghz r7 370 ekran kartı 8+8 3200 mhz ram bu mesajı alsam aldıktan sonra direkt kullanabilir miyim sıra beklemeden sorun çıkarır mı yada amd olduğu için desteklememe gibi sorun olur mu
AMD Nvidia farketmiyor.internetim 75 mbsn sistemim ryzen 5 3600 4.2 ghz r7 370 ekran kartı 8+8 3200 mhz ram bu mesajı alsam aldıktan sonra direkt kullanabilir miyim sıra beklemeden sorun çıkarır mı yada amd olduğu için desteklememe gibi sorun olur mu
AMD sistemde GeForce Now kesinlikle çalışıyor Kartın'nın markası önemli değil.internetim 75 mbsn sistemim ryzen 5 3600 4.2 ghz r7 370 ekran kartı 8+8 3200 mhz ram bu mesajı alsam aldıktan sonra direkt kullanabilir miyim sıra beklemeden sorun çıkarır mı yada amd olduğu için desteklememe gibi sorun olur mu
Sorun olmaz ama sistemin berbat değil öyle .internetim 75 mbsn sistemim ryzen 5 3600 4.2 ghz r7 370 ekran kartı 8+8 3200 mhz ram bu mesajı alsam aldıktan sonra direkt kullanabilir miyim sıra beklemeden sorun çıkarır mı yada amd olduğu için desteklememe gibi sorun olur mu
Sorun yokta sistemin kötü değil neden Geforce Now?teşekkürler herkese farklı bir sorun yaşar mıyım pişman eder mi ?
Anlamadım? Geforce Now ile sadece sahip olduğun oyunları oynayabilirsin sana bedavadan paralı oyun vermez.ücretsiz oyunlar var ücretle alamayacağım
Evet kesinlikle bu şekilde sistem aman diğer türlü olduğunu düşünüp abonelik almayın.Anlamadım? Geforce Now ile sadece sahip olduğun oyunları oynayabilirsin sana bedavadan paralı oyun vermez.
sağolun yanlış anlamışım olayıIntel atoma sahip mini pc de bile geforce now da oyun deneyimi yaşadım sorun olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet kesinlikle bu şekilde sistem aman diğer türlü olduğunu düşünüp abonelik almayın.