Amd sizce hata mı yaptı

Yani fiyatlar cok iyi ve hak ediyor o fiyati.
Ona lafım yok
Sorun şu gerek gpu gerek cpu pazarında en ucuz parça her nesil daha da pahalanıyor.
Giriş bütçe insanlar ne yapacak sorun bu

Bekleyip göreceğiz. Eğer fiyatını hak eden bir güce sahip olursa yüksek bütçede tercih edilebilir olur.
Ancak buradan bakıldığında düşük bütçeyi terk etmişe benziyor.
Intel düşük bütçeye oynayabilir gibi, umarım öyle olur. AMD'nin fiyatları bu kadar arttırması iyi olmadı.

Hata yaptığını düşünmüyorum.

Intel düşük bütçeye oynayabilir gibi, umarım öyle olur. AMD'nin fiyatları bu kadar arttırması iyi olmadı.
AMD'nin işlemcileri bu kadar pahalı çıkartması düşük bütçe için iyi olmadı ancak Intel'in yerine geçti diyebiliriz.
Yüksek bütçede tahta oturacak gibi.

Ona lafım yok
Sorun şu gerek gpu gerek cpu pazarında en ucuz parça her nesil daha da pahalanıyor.
Giriş bütçe insanlar ne yapacak sorun bu
Konsol gecerler veya daha cok uzun eski sistemi kullanirsiniz

Bence 5000 isimlendirmesinin bir anlamı var. 4000 serisinde APU dışında R3 4100 gibi islemciler olabilir belki.

Bence 5000 isimlendirmesinin bir anlamı var. 4000 serisinde APU dışında R3 4100 gibi islemciler olabilir belki.
Umarım öyle olur da sanmıyorum, belki ileriki tarihlerde düşük bütçe için yeni işlemciler duyurabilirler ama. 11. nesilin çıkmasına daha çok var, beklemek istemiş olabilirler.

4.nesil sadece apu diye biliyom
Biliyorum zaten. Ama birden 5000 isimlendirmesine geçmeleri bunu düşündürdü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Umarım öyle olur da sanmıyorum, belki ileriki tarihlerde düşük bütçe için yeni işlemciler duyurabilirler ama. 11. nesilin çıkmasına daha çok var, beklemek istemiş olabilirler.
Yani ya da R5 5600 ile X arasında baya performans farkı olur 5600 230 dolar çıkar bu da olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,462
Üyeler
197,482
Son üye
Aurai
Geri