Intel düşük bütçeye oynayabilir gibi, umarım öyle olur. AMD'nin fiyatları bu kadar arttırması iyi olmadı.Bekleyip göreceğiz. Eğer fiyatını hak eden bir güce sahip olursa yüksek bütçede tercih edilebilir olur.
Ancak buradan bakıldığında düşük bütçeyi terk etmişe benziyor.
Doğru, düşük bütçede f/p diyelim o zaman.Millet fp yi ucuz olunca oluyor sanıyor
Ama olay fiyatına göre verdigi performans
Ben öyle birsey mi dedim. O iki cpu bana söylüyorsun. Beni alt Segment ilgendirmez. Isterse 1000 dollar olsun. Yine alirim.Neresş? 5600x 10600k' dan iyi. Ucuz falan olmasını mı bekliyorsunuz?
Ya FP ucuz demek degilki. 5600X 10700K ayarında hatta daha guclu 200 dolaea mi versinlersimdilerde ilk 3 nesil amd islemciler f/p idi gelecek nesillerde intel f/p olacak gibi duruyor en azından 11.nesilde
AMD'nin işlemcileri bu kadar pahalı çıkartması düşük bütçe için iyi olmadı ancak Intel'in yerine geçti diyebiliriz.Intel düşük bütçeye oynayabilir gibi, umarım öyle olur. AMD'nin fiyatları bu kadar arttırması iyi olmadı.
Konsol gecerler veya daha cok uzun eski sistemi kullanirsinizOna lafım yok
Sorun şu gerek gpu gerek cpu pazarında en ucuz parça her nesil daha da pahalanıyor.
Giriş bütçe insanlar ne yapacak sorun bu
Umarım öyle olur da sanmıyorum, belki ileriki tarihlerde düşük bütçe için yeni işlemciler duyurabilirler ama. 11. nesilin çıkmasına daha çok var, beklemek istemiş olabilirler.Bence 5000 isimlendirmesinin bir anlamı var. 4000 serisinde APU dışında R3 4100 gibi islemciler olabilir belki.
Biliyorum zaten. Ama birden 5000 isimlendirmesine geçmeleri bunu düşündürdü4.nesil sadece apu diye biliyom
Yani ya da R5 5600 ile X arasında baya performans farkı olur 5600 230 dolar çıkar bu da olabilirUmarım öyle olur da sanmıyorum, belki ileriki tarihlerde düşük bütçe için yeni işlemciler duyurabilirler ama. 11. nesilin çıkmasına daha çok var, beklemek istemiş olabilirler.