AMD software adrenalin kaldırmak mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
0
arkadaşlar amd software adrenalin kurmasak bi sorun olur mu? oyunlarda crash yiyordum kaldırdıktan sonra yememeye başladım sorunlu bi yazılım olduğunu düşünüyorum en azından benim için.

arkadaşlar amd software adrenalin kurmasak bi sorun olur mu? oyunlarda crash yiyordum kaldırdıktan sonra yememeye başladım sorunlu bi yazılım olduğunu düşünüyorum en azından benim için.
Tüm sistem özelliklerin nedir tam model adıyla yazarsan sevinirim crash yemeni RAM'ler tetikliyor olabilir.

AMD Ryzen 5 1600 12nm Soket AM4 İşlemci-Gigabyte B450M S2H Soket AM4 DDR4 mATX Gaming Anakart-XFX RX 580 GTS XXX Edition 8GB GDDR5 Gaming Ekran Kartı- ramlerde 1x Apacer Panther 8GB DDR4 3000Mhz CL16 (1x8GB) Black-Silver Gaming Ram 1x Adata xpg 8gb DDR4 3000MHz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

apex oynarken sürücü sistem zaman aşımı alıyordum sürücüleri güncelledim düzeldi ondan sonra 0x887a0006 hatası almaya başladım internette görünen her şeyi denedim olmayınca amd radeon software yazılımını kaldırdım düzeldi şuan ama software yazılımının olmaması bi sorun teşkil eder mi tereddüt de kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,111
Üyeler
174,502
Son üye
enestry
Geri