AMD Software kendi kendine çok kez açılıyor?

Armi3067

80+ Silver
Reaksiyon skoru
999
Herkese iyi akşamlar dilerim forum. 22.5.1 sürümü dışında bu sürümün üstü herhangi bir sürüme geçtiğim an ardı ardına durmaksızın her 5-10 saniyede bir AMD Software açılıyor ve her açılan software'da pc ye drop giriyor. Bu sorunu 3. kez yaşıyorum hep 22.5.1 sürümüne geri dönmek zorunda kalıyorum. (Bu arada az önce güncelledim yani 22.5.1 sürümünü kullanıyordum arada bir AMD Drivers sitesini kontrol ederim yenisi gelince kurarım, DDU ile driveri silip, 22.10.3 driverinı temiz kurdum ama yine aynı sürekli kendi kendini spamlıyor. Şuan ben bunu yazarken bile açılmaya devam ediyor 15 tane var, şaka gibi.)

Ekler

• Ekran Görüntüsü (19).png
    Ekran Görüntüsü (19).png
    9.6 KB · Hit: 99
Sorunsuz olan sürüme geç, AMD Driverlerı her sistemde türlü, türlü ve farklı farklı sorunlar çıkartabiliyor.

22.5.1 eski sürüm bu yılın 5. ayının sürümü, ben 2022.10 olan sürücü kullanmak istiyorum ama bu sefer düzeldi gibi diğerlerini kapadım bir daha açmadı ama 22.8 ve 22.9 da durmaksızın ve düzelmeksizin açıyordu bu sefer düzeldi gibi sadece yeni sürücüye geçtiğimde oldu son 2-3 dakikadır yok umarım olmazda artık gına geldi AMD'den.

Geri