Amd Software Yazılım ve Güncelleme kısmı/bölümü yok

Dark27

80+
Reaksiyon skoru
83
merhabalar başlıkta belirttiğim gibi durum bu bu normalmi
+ tuhaf bir şey daha var gta 5 ekran kartımı 8 gb olarak görüyor ama ekran kartım 4 gb
Model:
XFX RX 5500 XT 4G THİCC PRO EKRAN KARTI
NOT FPS DEĞERLERİME ALDANMAYIN OYUNLARIN GENELİ YÜKSEK GRAFİKLERDE ORTALAMA 75-80 FPS ALMAKTA

Ekler

• Ekran görüntüsü 2022-01-19 002659.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-01-19 002659.jpg
    62.9 KB · Hit: 188
  • Ekran görüntüsü 2022-01-19 002720.jpg
    Ekran görüntüsü 2022-01-19 002720.jpg
    207.6 KB · Hit: 184
+ tuhaf bir şey daha var gta 5 ekran kartımı 8 gb olarak görüyor ama ekran kartım 4 gb
Model:
NOT FPS DEĞERLERİME ALDANMAYIN OYUNLARIN GENELİ YÜKSEK GRAFİKLERDE ORTALAMA 75-80 FPS ALMAKTA
Ekran kartı driverını Windows updaten mi yüklediniz, yoksa anakart üreticinizin vga kısmından mı? Amd üstünden yüklemediyseniz DDU üstünden kart sürücüsünü kaldırın, amd nin verdiği en son WHQL driverı yükleyin.

Ekran kartı driverını Windows updaten mi yüklediniz, yoksa anakart üreticinizin vga kısmından mı? Amd üstünden yüklemediyseniz DDU üstünden kart sürücüsünü kaldırın, amd nin verdiği en son WHQL driverı yükleyin.
hayır tam olarak amd den yükledim driverleri bide yani hata yeni ortaya çıktı halbuki driveri hep güncel kullanırım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayır tam olarak amd den yükledim driverleri bide yani hata yeni ortaya çıktı halbuki driveri hep güncel kullanırım ben
amd sofvareden sistem e girip fabrika sıfırlaması yapıcam

daha önce ddu kullanmadım bide amd nin kendi güvenli kaldırma programı vardı galiba

amd sofvareden sistem e girip fabrika sıfırlaması yapıcam

daha önce ddu kullanmadım bide amd nin kendi güvenli kaldırma programı vardı galiba
DDU dan zarar gelmez ben hep kullanıyorum.

fabrikaya dön dedim hiçbir faydası olmadı

DDU dan zarar gelmez ben hep kullanıyorum.
win 11 kullanıyorum bi zararı olmaz eminsin dimi ddu'nun

Dediğim gibi DDU dan silin ve amd üstünden indirdiğiniz son sürümü internet bağlantısı kesik bir şekilde kurun eğer internet bağlantısı olursa Windows Update hızlıca kendi driverını kuracaktır.

win 11 kullanıyorum bi zararı olmaz eminsin dimi ddu'nun
Olmaz hocam rahat olun.

Dediğim gibi DDU dan silin ve amd üstünden indirdiğiniz son sürümü internet bağlantısı kesik bir şekilde kurun eğer internet bağlantısı olursa Windows Update hızlıca kendi driverını kuracaktır.

Olmaz hocam rahat olun.
tamamda windows update için kapat diyorsun ama amd den indirirken ya update çalışırsa

Güncelleme kısmı için sağ üstte bulunan çark kısmına girin.

Model:
Güvenli mod açınca internet bağlantısı zaten kesiliyor. Bu video ile çözülür. Uğraşılacak bir şey yok. İyi forumlar

tamamda windows update için kapat diyorsun ama amd den indirirken ya update çalışırsa
Hocam DDU kurun ama çalıştırmayın. Sonra AMD den driverı indirin. İndirdikten sonra İnternet bağlantısını kesin. DDU yu çalıştırın. Sürücüyü kaldırın, ardından driverı kurun. Kurduktan sonra İnterneti açın.

ş-şey aa çok geç sildim güvenli modu kapadım şuan normal amd den indiriyor driveri

tamamdır beyler sorunum çözüldü güvenli modda ddu ile sildim normal modda driverleri indirip kurdum şuan tertemiz sorun yok

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,428
Üyeler
186,622
Son üye
mtnakman
Geri